hesabimisilmekistiyorum
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
S3 için hangisini hangi nedenlerden ötürü tavsiye edersiniz?
PA 3+ güzel
halo baloncuğu olsun, tablet,phablet görünümü olsun bir sürü artısı var. Cyanogenmod da güzel ama bir paranoid etmez yani.
s3 de bulunan çoğu uygulamayı kaybedeceksin, mesela multi-window olmayacak. birçok samsung yazılımı gidecek ve stock aosp ye dönüşecek telefon. :yes:peki panaroid android'i yüklediğimde neler kaybedicem stock rom da olan? tamam kamera uygulamasını feda edicem de başka ne feda edicem? mesala tv out (dlna), nfc, s-beam, elinle ekran fotosunu çekme vs bu liste ne kadar uzun ve içeriği nedir?
miui tamamen ios gibi. hep sağa kaydır... kullandığım anda o hissi veriyor. şarj tüketimi hala yüksek... cyanogen 10.1 baya iyiymiş. alıştım ben.
Miui androidin zirvesidir sadece görünüş olarak değil ekstra özellikleri de var
Çinli developerlar çok güzel yapmış ama ne biliyim bildiğin telefonu ios a benzetmişler. S2 de çok kullandım(6 ay kadar) ama ne bileyim iphone u ilk elime aldığımda miui nin tamamen tasarımı ordan arakladığını görünce insan şaşırıyor...Miui ye gerek yok zaten android kullanıyoruz ios u bıraktım. Hem okunuşu bile zor beri miui mi dalga geçerler![]()