Paranla Rezil Olmanın Adı = Microsoft

TeArS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende pazar günü çalıştıklarını biliyorum.

Ayrıca burası türkiye türkçe oyunun çıkmamasının sebebi bile korsan'a saldırmamız bize bunlar haktır da derim. :D

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
microsoft etkinleştirme hattı (otomatik santral) pazar günleride çalışıyor. Ben'de birfirmada çalıştıfım dönemlerde pc'leri aktif etmeden çalışmıyordu ? Aradıgın numara hangisi acaba ?

Tel:08002113939
Arkadaşım size yalan söyleyecek değilim, hemde konunun uzmanı arkadaşlar imzaladığımız sözleşmede bunun olduğunu söylediler. Telefondaki hatun pazar hariç diye belirtti zaten.Yani cumartesi de hizmet veriliyormuş. Ayrıca eğer sözleşmeyi okumadıysanız diye söylüyorum ki bende okumadım fakat hafta içi canlı kanlı bi bayanla konuştum ve sordum internetten en fazla 3 kez etkinleştirebiliyormuşsunuz yani bunu da bilin diye yazdım..
Hani o microsoft'un mükemmelliğinden bahseden arkadaşlar için söylüyorum ben niye sınırı aştım biliyormusunuz sadece 3 kez Deamon tools yazılımını kurduğum için. Herseferinde "donanımımda çok fazla değişiklik oldu 3 gün içerisinde etkinleştirmeniz gerekir" yazıyordu. Buyur burdan yak İşletim sistemi arıza abi yapacak bişey yok. Saygılarımla.

bycartel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorunu bende yaşadım bi baktım etkinleştirme hakkım dolmuş aradım bilgisayarda etkinleştirmedi müşteri hizmetlerine bağlandım ve oldu ancak ben dedimki bana bir serial versenizde ben sürekli aramasam :D cevapsa şu , size serial veremiyoruz etkinleştirme için aramanız gerek. Çok saçma yav hem parasını ver hem onları ara yazık bnu millete

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yahu alın bi korsancıdan etkinleştirmesi olmyan xp cd si.sonra kurarken kendi orjinal ürün anahtarınızı girin.rahat rahat kullanın.hem korsan değil hem etkinleştirme yok.tam detayları bilmiyorum ama bir sorun çıkmıyor diye biliyorum bu yolla

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yahu alın bi korsancıdan etkinleştirmesi olmyan xp cd si.sonra kurarken kendi orjinal ürün anahtarınızı girin.rahat rahat kullanın.hem korsan değil hem etkinleştirme yok.tam detayları bilmiyorum ama bir sorun çıkmıyor diye biliyorum bu yolla

İstemiyorum abi kimsenin fikrini, ben paramla rezil olmak istiyorum ok? :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Microsoft'a laf yok arkadaşlar. O olmasaydı call of duty oynayamazdık :D

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Microsoft'a laf yok arkadaşlar. O olmasaydı call of duty oynayamazdık :D
"Bill Gates diğer bütün insanlar gibi bir gün ölmüş. Onu sorgu melekleri karşılamış ve

-Sizi Tanrı huzurda bekliyor. diyerek tanrının huzuruna çıkarmışlar.

Tanrı Bill Gates e

-Senin insanlara hem çok iyiliğin hemde çok kötülüğün dokundu.
günahların eşit bu yüzden de Cennete mi yoksa Cehennem e mi gideceğine kendi karar vereceksin demiş.

Bill Gates in yanına bir melek vermişler önce cehenneme gitmişler. Cehennem de tam bir disko havası insanlar çılgınca dans ediyor. içkiler, Birbirinden güzel kızlar striptiz yapıyormuş.
Bill Gates peki şimdi cenneti görelim demiş.
Cennette insanlar bir gölün etrafına toplanmışlar kitap okuyorlar sessiz sakin bir mekanda yemek yiyorlar sohbet ediyorlarmış.
Bill Gates tekrar Tanrının huzuruna çıkartılmış.
Tanrı:
Evet, Kararını bekliyorum demiş.
Bill Gates te :
Cehenneme gitmek istiyorum. orası daha eğlenceli demiş.
Bir Kaç Ay Sonra Tanrı Bill Gates i merak etmiş ve cehenneme gitmiş.

Bill Gates bir kazığa oturtulmuş vaziyette etrafında zebaniler kırbaç ilehttp://nedir.diyadinnet.com/ile/ Bill Gates i kırbaçlıyorlar bir taraftanda arada alttan ateş veriyorlarmış.

Bill Gates acı içinde seslenmiş:
-Tanrım beni kandırdın gördüğüm cehennem böyle değildi. demiş
Tanrı :
-Ben seni kandırmadım o gördüğün Ekran Koruyucuydu demiş :)"

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bill Gates'in kendi kullandığı bilgisayar etkinleştirme istiyor mudur? Yoksa o da kırdırıp mı kullanıyordur.:D