Bence bu soruyu parayı biraz daha arttırdıktan sonra sormalısın veya git hepsiyle milli piyango bileti al eğer tutarsa kimse senin kadar değer arttırmamış olur inan bana![]()
işin dalgasına gecmeden bi tavsiyede bulunucam bunu sen yaptınmı diyiceksin hayır yapmadım ama düşünüyorum
gecenlerde biraz araştırdığım sonrada ise tv de duyduğum bi haber vardı
buna göre hani şu otomasyonlar oluyo yaa hani sokalarda yada mağza önlerinde içinde sakız seker kutu kola gibi ürünler olan ve 1 ytl ile çalışanmakineler var yaa
bunların aylık gettirisi çokmuş adamların dediğine göre en azından bi 2 bin geliyomuş haftalık bakımını yapıyosun makinenin okadar içine koyduğun ise şeker sakız falan çok ucuz malzeme işte bu makinelerin fiyatı 6 bin senin para yetmez ama biraz daha biriktirip deneyebilrsin araştır bak işine gelirse dene riskide yok baktın kazanamıyosun sat gitsin makineyi algısı vergisi yok
öyle istediğin yere koyammıyosun ama tabi elbetteki bununda bi prosedürü vardır onu arastırmak lazım ben henüz arastırma asamasındayım 10 bin kadar bi param var bu sekilde değerlendirmeyi düüşünüyorum bu zamanda öyle risk alıcak isler yapmak aptalca ayrıca okadar kapsamı bi ş kuracak paramda yokArkadaşım çok güzel demişsin bencede geliri çoktur.ama o makineyi her istediğin yere koyamıyosun ki.Koycak yer olsa o iş gerçekten iyi getirir ama..:wassat: