yav bu paralel ithalat da paralel yapının işi olmasın!![]()
Paralel ithalat telefon nedir ?
Yurtdışı cihazını türkiyede kayıtlı şekilde garantisiz kullanabilirsin demek. Fiyatı uygun ise alınır. Yok değilse git garantilisini al , nediye garantisiz telefonu alıcan.
Yanlisin var paralel ithalatci saglam firmalar da var ve garanti vermek zorundalar tabi gene alinan firmaya gore degisiyor servisin ilgisi
Ne fesatsın yahu![]()
Kör Olası çöpçüler Paralelcileri süpürmüşler..yok, yok... fesatlıktan değil bu... da, bu "paralel" kavramı hemen her sahada acaip çoğalmaya başladı. devlet bile klonlanıp paralelleşince her şey çift gözükmeye başladı gözümde. üstüne bir de bu paralel ithalat konusunu görünce var benim halimi sen düşün!![]()
Ben ne dedim dandik firma mi var dedim ? Mesela hepsiburada.com da satilan telefonlar kvk genpa teleservice garantisi yok. Paralel ithalat da burda başliyo. Telefonun garantisi yok. Nereye goturucen telefonu garantiside yok.
en bilindiği http://www.istanbulbilisim.com.tr/Parelel ithalatçı markaları söylermisiniz
dostum,hepsiburada'nında bi Teknosa bi vatan vs den çokta fiyat farkı yok zaten.
Genelde daha once aliyorlar yahu ne sonrasiMerhaba bende paralel ithalat cihaz almak istiyorum fakat aklıma takılan bir soru var
yurtdışından getirilen cihazlar güncellemeyi geç alıyor/almıyor diye biliyorum. peki bu ithalatçıların kaydettirdiği cihazlar TR cihazları ile aynı zamanda alabilirmi? TR cihazı gibi olurmu ? sonuçta kayıdı yapılmış
iphone kullanıcısıysan anlamazsınNe kadar güncelleme meraklısı bir millet olduk farkındamısınız ya son sürüm kullansan ne olacak, elbet o güncellemede sana gelecek yani 1 ay erken veya geç olmuş ne fark eder,
Şuan hem iphone hem xpreıa z1 kullanıyorum daha önceden de andorid kullanıcısıydım güncelleme takıntım yoktu, hala da yok.iphone kullanıcısıysan anlamazsınben de seneye inşallah yeni çıkacak iphone'u alacam para biriktirip
Dostum ister istemez güncellemeye ihtiyaç kalıyorsun mesela benim discovery elite var telefonda Snapdragon 800 ve Adreno 330 var yani telefon donanımı OpenGL ES 3.0'ı destekliyor fakat yazılım 4.2.2 olduğu için bu özellik çalışmıyor OpenGL ES 3.0 android 4.3 ile beraber geldi yani telefonun bu özelliğinden mahrum kalıyorsun telefonun camı çatladığından gözümden düştü artık zaten güncelleme gelse de sallamam androidden baya soğudum artık dediğim gibi para biriktirip iphone alacağım sırf bu yazılım güncellemeleri yüzündenŞuan hem iphone hem xpreıa z1 kullanıyorum daha önceden de andorid kullanıcısıydım güncelleme takıntım yoktu, hala da yok.
Şuan hem iphone hem xpreıa z1 kullanıyorum daha önceden de andorid kullanıcısıydım güncelleme takıntım yoktu, hala da yok.
Bende başlarda öyle diyordum, g2 gayet performanslı çalışıyor güncellemeye gerek yok diyordum ama bir noktadan sonra insan istiyor, Kitkatı alabilmek için daha doğurusu Türkiye ye getirebilmek için yapmadığımız şey kalmadı facebook sayfam ile beraber, atmadığımız mail Lg nin facebook sayfalarına atmadığımız yorum kalmadı ve hemen getirdiler, Knock code içinde bekletmişlerdi aynısını yaptık onuda getirdilerhatta haberlere bile cıktık internet sitelerinde.
Şu anda Z Ultra 4.4.4 aldı Android L yolunda gidiyor, Moto G 4.4.4 aldımı bilmiyorum ama alıcak ve L de alıcağı söyleniliyor, 500-600tl lik telefon android L alıyor zamanında 1600tl verip aldığımız G2 halen Kitkat ile kenarda beklesin.
İnsan ister istemez güncellemeye ihtiyaç duyuyor kıskanıyor, ama artık böyle bir sorunum yok 5s ile rahatım![]()
Paralel ithalat telefon nedir ?
Yurtdışı cihazını türkiyede kayıtlı şekilde garantisiz kullanabilirsin demek. Fiyatı uygun ise alınır. Yok değilse git garantilisini al , nediye garantisiz telefonu alıcan.