Paralel ithalat ile telefon alınır mı?

persler23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar paralel ithalat lg g2 almak sizce mantıklımı ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hiç almadım ve bu konuda pek bir bilgim yok. Ama duyduğuma göre cok daha ucuz oluyorlarmış.

Reaksiyon puanı
10,315
yav bu paralel ithalat da paralel yapının işi olmasın! :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Garantiyi veren ithalatçı firmaya bağlı. Ben aldım, çok şükür telefonda sorun çıkmadı.

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
bende aldım şimdilik sıkıntı yok.asıl arıza durumunda ne olacağı.ben ankaradayım,gönder istanbula,bekleki cihaz gelecek.gelince sorun çözülmüşmü gibi düşüncelerim yok değil hani ama sonuç olarak teknosada 1500 olan cihazı 1170 liraya almak işin içinde.tercih meselesi birazda,yazılım konusunda kendim çözerim ama donanım sıkıntısı olursa ne olacak bakacağız :)

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Paralel ithalat telefon nedir ?

Yurtdışı cihazını türkiyede kayıtlı şekilde garantisiz kullanabilirsin demek. Fiyatı uygun ise alınır. Yok değilse git garantilisini al , nediye garantisiz telefonu alıcan.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Yurtdışı cihazını türkiyede kayıtlı şekilde garantisiz kullanabilirsin demek. Fiyatı uygun ise alınır. Yok değilse git garantilisini al , nediye garantisiz telefonu alıcan.

Yanlisin var paralel ithalatci saglam firmalar da var ve garanti vermek zorundalar tabi gene alinan firmaya gore degisiyor servisin ilgisi

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yanlisin var paralel ithalatci saglam firmalar da var ve garanti vermek zorundalar tabi gene alinan firmaya gore degisiyor servisin ilgisi

Ben ne dedim dandik firma mi var dedim ? Mesela hepsiburada.com da satilan telefonlar kvk genpa teleservice garantisi yok. Paralel ithalat da burda başliyo. Telefonun garantisi yok. Nereye goturucen telefonu garantiside yok.

Reaksiyon puanı
10,315
Ne fesatsın yahu :D

yok, yok... fesatlıktan değil bu... da, bu "paralel" kavramı hemen her sahada acaip çoğalmaya başladı. devlet bile klonlanıp paralelleşince her şey çift gözükmeye başladı gözümde. üstüne bir de bu paralel ithalat konusunu görünce var benim halimi sen düşün! :D

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Evet gönül rahatlığı ile alabilirsin.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
yok, yok... fesatlıktan değil bu... da, bu "paralel" kavramı hemen her sahada acaip çoğalmaya başladı. devlet bile klonlanıp paralelleşince her şey çift gözükmeye başladı gözümde. üstüne bir de bu paralel ithalat konusunu görünce var benim halimi sen düşün! :D
Kör Olası çöpçüler Paralelcileri süpürmüşler.. :D

Şaka Bir Yanada Son 7 yıldır hep dışarıdan aldım hiç sorun olmadı... Ama şuna dikkat etmek gerekir orjinalmi değilmi... işte burada yanılırsan yandın demektir.:D

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Ben ne dedim dandik firma mi var dedim ? Mesela hepsiburada.com da satilan telefonlar kvk genpa teleservice garantisi yok. Paralel ithalat da burda başliyo. Telefonun garantisi yok. Nereye goturucen telefonu garantiside yok.

dostum,hepsiburada'nında bi Teknosa bi vatan vs den çokta fiyat farkı yok zaten.

darkeagle12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinal türkiye garantili aldık ta ne oldu. Güncelleme bile gelmiyor daha :blink:

linamiya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bende paralel ithalat cihaz almak istiyorum fakat aklıma takılan bir soru var…yurtdışından getirilen cihazlar güncellemeyi geç alıyor/almıyor diye biliyorum. peki bu ithalatçıların kaydettirdiği cihazlar TR cihazları ile aynı zamanda alabilirmi? TR cihazı gibi olurmu ? sonuçta kayıdı yapılmış…

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba bende paralel ithalat cihaz almak istiyorum fakat aklıma takılan bir soru var…
yurtdışından getirilen cihazlar güncellemeyi geç alıyor/almıyor diye biliyorum. peki bu ithalatçıların kaydettirdiği cihazlar TR cihazları ile aynı zamanda alabilirmi? TR cihazı gibi olurmu ? sonuçta kayıdı yapılmış…
Genelde daha once aliyorlar yahu ne sonrasi

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ne kadar güncelleme meraklısı bir millet olduk farkındamısınız ya son sürüm kullansan ne olacak, elbet o güncellemede sana gelecek yani 1 ay erken veya geç olmuş ne fark eder,

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Ne kadar güncelleme meraklısı bir millet olduk farkındamısınız ya son sürüm kullansan ne olacak, elbet o güncellemede sana gelecek yani 1 ay erken veya geç olmuş ne fark eder,
iphone kullanıcısıysan anlamazsın :D ben de seneye inşallah yeni çıkacak iphone'u alacam para biriktirip

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
iphone kullanıcısıysan anlamazsın :D ben de seneye inşallah yeni çıkacak iphone'u alacam para biriktirip
Şuan hem iphone hem xpreıa z1 kullanıyorum daha önceden de andorid kullanıcısıydım güncelleme takıntım yoktu, hala da yok.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Şuan hem iphone hem xpreıa z1 kullanıyorum daha önceden de andorid kullanıcısıydım güncelleme takıntım yoktu, hala da yok.
Dostum ister istemez güncellemeye ihtiyaç kalıyorsun mesela benim discovery elite var telefonda Snapdragon 800 ve Adreno 330 var yani telefon donanımı OpenGL ES 3.0'ı destekliyor fakat yazılım 4.2.2 olduğu için bu özellik çalışmıyor OpenGL ES 3.0 android 4.3 ile beraber geldi yani telefonun bu özelliğinden mahrum kalıyorsun telefonun camı çatladığından gözümden düştü artık zaten güncelleme gelse de sallamam androidden baya soğudum artık dediğim gibi para biriktirip iphone alacağım sırf bu yazılım güncellemeleri yüzünden

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Bende başlarda öyle diyordum, g2 gayet performanslı çalışıyor güncellemeye gerek yok diyordum ama bir noktadan sonra insan istiyor, Kitkatı alabilmek için daha doğurusu Türkiye ye getirebilmek için yapmadığımız şey kalmadı facebook sayfam ile beraber, atmadığımız mail Lg nin facebook sayfalarına atmadığımız yorum kalmadı ve hemen getirdiler, Knock code içinde bekletmişlerdi aynısını yaptık onuda getirdiler :) hatta haberlere bile cıktık internet sitelerinde.

Şu anda Z Ultra 4.4.4 aldı Android L yolunda gidiyor, Moto G 4.4.4 aldımı bilmiyorum ama alıcak ve L de alıcağı söyleniliyor, 500-600tl lik telefon android L alıyor zamanında 1600tl verip aldığımız G2 halen Kitkat ile kenarda beklesin.

İnsan ister istemez güncellemeye ihtiyaç duyuyor kıskanıyor, ama artık böyle bir sorunum yok 5s ile rahatım :P

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bende başlarda öyle diyordum, g2 gayet performanslı çalışıyor güncellemeye gerek yok diyordum ama bir noktadan sonra insan istiyor, Kitkatı alabilmek için daha doğurusu Türkiye ye getirebilmek için yapmadığımız şey kalmadı facebook sayfam ile beraber, atmadığımız mail Lg nin facebook sayfalarına atmadığımız yorum kalmadı ve hemen getirdiler, Knock code içinde bekletmişlerdi aynısını yaptık onuda getirdiler :) hatta haberlere bile cıktık internet sitelerinde.

Şu anda Z Ultra 4.4.4 aldı Android L yolunda gidiyor, Moto G 4.4.4 aldımı bilmiyorum ama alıcak ve L de alıcağı söyleniliyor, 500-600tl lik telefon android L alıyor zamanında 1600tl verip aldığımız G2 halen Kitkat ile kenarda beklesin.

İnsan ister istemez güncellemeye ihtiyaç duyuyor kıskanıyor, ama artık böyle bir sorunum yok 5s ile rahatım :P

Diğer yazımda dediğim gibi güncelleme ile gelen yenilikler var ona lafım yok bekleyın ama arakdaşın dediği yurt dısına veya TÜRKİYE ye güncellemeler geç geliyormuş yazısına hitaben dediğimi tekrarlayarak -güncelleme 1 ay erken gelse ne olur geç gelse ne olur- ben bunu anlatmaya çalıştım. Güncelleme kısmına gelince o marka kalitesine göre değişiyor, fiyatı ne olursa olsun yıllar geçtikçe telefona yazılım ile yeni özellikler veya güncellemeler sağlayan her zaman iyi ve kaliteli bir markadır. Eğer bir marka güncelleme desteğini hemen kesiyorsa ( 1 yıl bilemedin 2 yıl) içerisnde kesiyorsa ben o markanın kalitesinden şüphe duyarım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
garantisi yok diyerek milleti yanıltma, paralel ithalat firmaları getirdikleri telefonların garanti servis hizmetlerini kendileri veriyorlar bu firmalar tamamen yasal herhangi bi sıkıntı yok. yalnız servis hizmetleri türkiyenin belli bölgelerinde var. telefonda herhangi bi arıza oldumu oraya ücretsiz kargo ile gönderiyorsunuz. zaten 20 iş günü içinde tamir edilmesi gerekiyor. yoksa yenisini talep etmeniz halinde yenisini gönderiyorlar.

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

arkadaşım yanlış bilgilendirme yapmayın ne alaka garantisiz diye kaç tane cihaz aldım hepside garantili gayetde orjinal ürünler üst seviye telofonlarda ciddi rakam farklılıkları var.
ayrıca iki yıl önce intrnet yoluyla aldığım bir cıhaz arızalı geldi ihtıyar işi buyuk tuşlu türkıyede bulunmayan bir telofondu geri gönderdim ellerınde başka ürün olmadığı için para iademi yaptılar
yine bu yılın başında aldığım bir cihaz iki ay kullanımdan sonra arızalandı (cihazın dandıkliği)servisine gönderdim yapılıp geldi üstelik iki kez lg g3, note3, s4 gibi aldığım cihazlar var paralele ıthalat dan herhangi bir sorun yok hepside delta garantili kayıtlı cihazlar.
bakınız türkıyede akakce dıye bir site var girin inceleyin disprotör satanda var paralel de onlarca satıcı firma teknosa gibi fırmalarda var orda gitti gidiyor n11 de bütün satıcalr var en ucuzdan en pahalıya yalnız almadan önce satıcı yorumlarını okuyunuz hepsi sağlam satıcılar demiyorum ama inanın içinde son derece hızlı prensipli güven veren satıcı hayli fazla
sonra parelel ürünün fiyat uygunluğu avantajndan sonra bir avantajı daha var aldığım s4 androıt di 4.4.2 di diğer not 3 ve lg g3 de 4.4.2 olarak geldi yani son sürüm yüklü oluyo türkiyede aynı telli kullanan arkadaşlarıma bakıyom hiç biri o sürümde değiller türkiye ye saten gelmez güncelemeler yada en geç gelir.
hangi markayı alırsanız alın ne alırsanız alın akakce türkıyede satılan en ucuzu size gösterecektir.