Para verdiğinize pişman olduğunuz teknolojik ürünler

caglatanriverdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Bugüne kadar satın aldığınıza pişman olduğunuz teknolojik ürünler neler? Ben başlayayım; kuzenim için laptop soğutucu almıştım ama fanları pek yeterli gelmedi. Kullanıldığı için de iade edemedik :/

Reaksiyon puanı
27
Bugüne kadar satın aldığınıza pişman olduğunuz teknolojik ürünler neler? Ben başlayayım; kuzenim için laptop soğutucu almıştım ama fanları pek yeterli gelmedi. Kullanıldığı için de iade edemedik :/
Nintendo Wii kesinlikle, geçenlerde evde karşıma çıkınca bunu niye almışım diye düşündüm durdum :)

thegg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben Xiaomi'nin Mi Vacuum Cleaner Mini modelini satın aldım. İlk iki hafta gayet iyiydi ama daha sonrasında şarj problemi yaşamaya başladım. Gece boyu şarja bıraksam da 10 dakika içerisinde şarjı bitip kapanıyor. Okuduğum yorumlara göre birçok kişi bu sorunu yaşıyormuş.

Reaksiyon puanı
8,191
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici. Fiyat olarak aşırı pahalı değil ama sonuçta para çöpe gitti ona yanıyorum. Hiçbir işe yaramıyor ve komik olanı forumda yarıyormuş gibi önerilmesi. 10 dakikada bir bağlantı kopuyor, Wifi bağlı gösteriyor ama hiçbir yere girmiyor , malzeme kalitesi dandik , çok ısınıyor vs. bu sebeplerden ötürü çok pişman olmuştum.

Reaksiyon puanı
1,681
Alacağım teknolojik ürünü 1 2 hafta araştırma sonucu aldığım için bu zamana kadar pişman olmadım. İnşallah böyle devam eder. :D :D

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,897
1 ay araştırmadan bir şey almıyorum :D.

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Evet bence de bir şeyi araştırarak almak çok önemli. Her zaman dikkat etmek lazım. Sonra pişman olmayın. Mesela bu marka çok iyi hep ben ondan alıyorum ve hemen onu alayım denilmemeli bence.
Bu ülkede fiyatların pahalılığı yüzünden her şeyden para verdiğime pişman olabiliyorum. Ama almak gerekince alınılıyor. Ama en çok kasa ile güç kaynağını satın aldığıma pişmanım.

metebora55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici. Fiyat olarak aşırı pahalı değil ama sonuçta para çöpe gitti ona yanıyorum. Hiçbir işe yaramıyor ve komik olanı forumda yarıyormuş gibi önerilmesi. 10 dakikada bir bağlantı kopuyor, Wifi bağlı gösteriyor ama hiçbir yere girmiyor , malzeme kalitesi dandik , çok ısınıyor vs. bu sebeplerden ötürü çok pişman olmuştum.
Bende kullanıyorum hızı artırıp veriyor pingi düşürüyor ve kesinti yaşamıyorum
Isınmaya gelince 2.5 aydır takılı çok az ısınmış.
Pişman olunacak bir ürün değil

MG4446

Profesör
Reaksiyon puanı
1,257
3900tl - poco x3 pro

Reaksiyon puanı
994
Hâlâ kullanmakta olduğum Huawei watch fit akıllı saat son zamanlarda en çok pişman ettiren ürün oldu.Aod olmasına rağmen açık olduğu hâlde kafasına göre kapatıyor.Farklı aod arayüzleri yükleyemiyorsunuz.Ayrıca aod çok aşırı fazla şarj harcıyor.Aod açık olunca bildirimler gelse bile gözükmüyor anca tıklamanız lazım mesajlar bölümünden bakmanız lazım.Aod kapattınız diyelim ekran kol hareketi ile zırt pırt açılıyor bildirim gelince de yine kolunuzu çevirmeniz lazım anında çevirmeniz lazım ki göresiniz yoksa yine anca mesajlardan bakıyorsunuz.5-10-20 dk sürekli açık ekran özelliği var fakat bunda da bildirim gelince gelen tek bildirim ekranda kalıyor ve siz kaydırana kadar gitmiyor.Sessize alıyorsunuz zannediyorsunuz ki sadece bildirim gelmeyecek ama kol hareketi ile de açılmıyor saat neden kardeşim onunla ne zorun var.Saat arayüzleri hep güzel olanlar ücretli.Şarj dock u da çok gıcık mıknatıslı yapılmış ve kablosu aşırı kısa oturtması zor en ufak harekette de çıkıyor.Kayışı da çok uyuz son zamanlarda çok düzeltmeye başladım.Akıllı saatlerden soğudum yeminle asla tavsiye etmiyorum.Mi band 4 vardı onun bildirimleri daha güzeldi en azından pili de baya gidiyordu.

Reaksiyon puanı
8,191
Bende kullanıyorum hızı artırıp veriyor pingi düşürüyor ve kesinti yaşamıyorum
Isınmaya gelince 2.5 aydır takılı çok az ısınmış.
Pişman olunacak bir ürün değil
1 saatlik kullanımda alev gibi oluyor. Ayrıca bende modeme bağlıyken Gecikme süresi 4 5ms iken Güçlendirici bağlandığımda 70 80ms oluyor. Garantiye gidip geldi normal çalışıyor raporu verdiler. Siz şanslıymışsınız internette kullanan kimi görsem şikayetçi çünkü vasat bir ürün olduğu için.

metebora55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
1 saatlik kullanımda alev gibi oluyor. Ayrıca bende modeme bağlıyken Gecikme süresi 4 5ms iken Güçlendirici bağlandığımda 70 80ms oluyor. Garantiye gidip geldi normal çalışıyor raporu verdiler. Siz şanslıymışsınız internette kullanan kimi görsem şikayetçi çünkü vasat bir ürün olduğu için.
Bizim apartmanda herkes kollanıyor bizzat ben taktım bi sıkıntı yok bi ara ,uzağa takıldığı için bir sorun olmuştu bence yerini değiştirebilirsiniz. Bu yaşadığım sorunda başka bir forumda daha yakına takın demişlerdi daha yakınatakınca sizinki gibi olan cihaz şimdi sağlamca çalışıyor.
Ayrıca bazen demir kapı ve kalın duvarları geçemiyor.
İnşallah sorununuz çözülür benim bilgim bukadar.

Reaksiyon puanı
8,191
Bizim apartmanda herkes kollanıyor bizzat ben taktım bi sıkıntı yok bi ara ,uzağa takıldığı için bir sorun olmuştu bence yerini değiştirebilirsiniz. Bu yaşadığım sorunda başka bir forumda daha yakına takın demişlerdi daha yakınatakınca sizinki gibi olan cihaz şimdi sağlamca çalışıyor.
Ayrıca bazen demir kapı ve kalın duvarları geçemiyor.
İnşallah sorununuz çözülür benim bilgim bukadar.
Teşekkürler tavsiyeniz için fakat aynı uzaklığa TP-Link uzatıcı taktığımda müthiş performans veriyor. Konum olarak çok uzak değil aslında. Dediğim gibi siz şanslı olan kesimdesiniz çünkü çok büyük bir kitle var o cihaz yüzünden ağzı yanan.

metebora55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Teşekkürler tavsiyeniz için fakat aynı uzaklığa TP-Link uzatıcı taktığımda müthiş performans veriyor. Konum olarak çok uzak değil aslında. Dediğim gibi siz şanslı olan kesimdesiniz çünkü çok büyük bir kitle var o cihaz yüzünden ağzı yanan.
Haklısınız ama insanlar memlun olduklarını değil tam tersini paylaşıyor.
Ayrıca çok garip bir durum var Bizim evdede tp-link uzatıcı çalışmıyor.
Hatta o yüzden xiaomi aldık
Bu arada geekten çok şanslıyız ?