Para var huzur var :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan ve oyuncu sevgilisi Sinem Kobal, önceki gece Etiler'de bir mekanda yemek yedi. Mekan çıkışı Arda Turan gazetecilere " Kusura bakmayın özel hayatım ile iligili konuşmuyoruz" dedi.
Gecenin olayı ise Arda Turan'ın kapıları yandan açılan lüks otomobili oldu.
Ünlü futbolcunun yeni satın aldığı Mercedes AMG SLS marka otomobilin değeri 400 bin Euro. Mercedes marka otomobilde geçici plaka kullanılması dikkatlerden kaçmadı. Arda'nın yeni otomobilini görenler "Arda kanatlanmış" yorumlarını yaptı. Turan'ın şu anda Acun Ilıcalı'dan aldığı 450 bin Euro değerinde bir Aston Martin otomobili ve özel şöförlü bir Wolkswagen Caravelle marka minibüsü var.

kaynak

http://magazin.haberturk.com/sipsak/haber/526291-arda-kanatlandi

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Vay be. Acaba Türkiye'de bu arabaya binen olur mu diyodum. Oluyomuş :D :D

hakan_golf5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türkiyede bu kadar futbol hastası varken yakında jet alır onada biner merak etmeyin.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Adı fazlaca magazin haberlerine karışıyor.

Bir Galatasaraylı olarak bundan hiç hoşnut değilim.

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Akıllı ol arda geleceğe yatırım yap... paranın suyunun kesilmesi bir sakatlığa bakar..Yatırım yaaaap.Göze batma yeğeen sade ol:)

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
İlhan Mansız da böyleydi, sakat sakat gece kulüplerinde ellerinde deyneklerle geziyordu :) Sonunu gördük...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Akıllı ol arda geleceğe yatırım yap... paranın suyunun kesilmesi bir sakatlığa bakar..Yatırım yaaaap.Göze batma yeğeen sade ol:)

İş İşten geçtikten Sonra Düşünürler Böyle İnsanlara hayatta acımam.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
bu ne doyumsuzluk.400bin yuroluk araba az gelmiş,al bir 400bin yuroluk daha.

leolord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ekmegini tastan cikartanlar

fft5_mf232946.Jpeg

Zevk sefa icinde hayatini yasayanlar

news_52463.1.jpg

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Şuan tatilde ve parası var gezmesinde ne yapsın adam,en iyi arabaya biner en güzel mekanları gezer.Sezonda olsa tartışılır gece klüplerinde sık görülmesi ama,şuan yadırganacak bir durum yok bence...

leolord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
olaya bu acıdan bakarsan afrıkada ac ınsan o kadar kı usttekı ekmek bulanlarda afrıkadakılere haksızlık yapıyor..

Peki Afrika'dakilere kim haksızlık yapıyor kim sömürüyor onları, kim sömürüyor Afrika'nın yer altı zenginligini, topraklarını?
Bizim maden işçilerimi aç bıraktı,köle olarak kullandı Afrika insanını?
Her olaya evrensel acıdan bakacak olsak haksızı haklı, sucluyu sucsuz yapması cok kolay olur zaten!

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Peki Afrika'dakilere kim haksızlık yapıyor kim sömürüyor onları, kim sömürüyor Afrika'nın yer altı zenginligini, topraklarını?
Bizim maden işçilerimi aç bıraktı,köle olarak kullandı Afrika insanını?
Her olaya evrensel acıdan bakacak olsak haksızı haklı, sucluyu sucsuz yapması cok kolay olur zaten!

Ya bırakın bu işleri... Arda çaldı mı o parayı, ülkemin bankalarını mı hortumladı, tüyü bitmemiş yetimin hakkını mı yedi. Adam alın teriyle kazandı o parayı...İstediği gibi harcar...

Benim için maden ocağında kazanılan parayla Arda'nın kazandığı paranın hiçbir farkı yok...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Duygusallığa başlamayın arkadaşlar alakası yok bu konuyla :D Arda hırsızlık yapmadı sonuçta :D

Asıl konu Arda'nın biraz aklının başına gelmesi lazım, iş işten geçmeden :) Çünkü birden herşeyini kaybeder , o zaman çıkar ekranlara kimse bana yardım etmiyor der, bu zamanlarda çok karşılaşıyoruz :) Hiçte acımıyorum.

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
düşüşün ağır olur yavaş zıpla arda

unmedico

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Zenginin parası zuğurtun çenesini yorarmış boşverin ne yaparsalar yapsınlar