- Reaksiyon puanı
- 640
Merhaba sayın dostlar. Yaptığımız yazılımları satmak için, güvenli siteler arıyorum. Önerileriniz nedir?
Yardımınız için çok teşekkürlerR10, bionluk en güvenilirleri ancak her zaman risk vardır unutma.
babanın 700.000 borcu mu vardı?Merhaba sayın dostlar. Yaptığımız yazılımları satmak için, güvenli siteler arıyorum. Önerileriniz nedir?
Evetbabanın 700.000 borcu mu vardı?
Ne için sordunuz acaba?babanın 700.000 borcu mu vardı?
söyleyemem sebebi özelEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne için sordunuz acaba?
O halde kusura bakmayın. Kredi+Akrabalardan Borçnasıl 700.000 borç yaptı ki tefeciler mi yoksa faiz filan mı yani 700.000 de iyi para.
Mesaj otomatik birleştirildi:
söyleyemem sebebi özel![]()
Tamamen ücretsiz ve reklamsız hocam.yaptığınız programlar nedir merak ettim eski bir konuda vardı ama bir link atın bakalım nasıl birşey ücretli mi?
Hemen reklamsız bir siteye upload edip linki yeni konuda paylaşıyorum hocam.yaptığınız programlar nedir merak ettim eski bir konuda vardı ama bir link atın bakalım nasıl birşey ücretli mi?
Program indirme sitesi yapmak için sunucu lazım.programları satmak yerine reklam koysanız daha iyi bence ya da bir program indirme sitesi yapın ve reklam engelleyici yasağı + 1gb reklam koyun 1-2 ay sonra programlardan fazla para olur.