Fırında veya bakkalda çalış, çok para kazanamazsın amaArkadaşlar merhaba 13 yaşındayım ve para kazanmak istiyorum kendi paramla bilgisayar almak istiyorum sizce ne yapabilirim
Sokağa çıkma yasağı var nasıl çalışsın zaten reşit olmadığından çalışması yasa dışıdır.Fırında veya bakkalda çalış, çok para kazanamazsın ama
mesela grafik tasarım yapabiliyorum futbola ilgim varİlgi alanlarınızdan bahsederseniz size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
evet doğru o yüzden internetten çalışmam lazımSokağa çıkma yasağı var nasıl çalışsın zaten reşit değil arkadaşımız çalışması yasal değil
evetbu korona zamanında dışarı çıkmanı pek önermem
13 yaşında olduğun için yasağın var
balıkesire babamın iş dolayısından taşındık ve hiç bir akrabam burda yokEğer tanıdığın bi akraban varsa güNlük 100 tl falan de.Ben 13 yaşındayken köyde amcamın kahvede günlük 100 tl ye çalışıp kendime pc almıştım
Bunları ihlal etmeden kendi ilgi alanlarına göre çalışabilirsin.sizce ne yapabilirim
İyi para kazanmışsın, günlük 100 çok iyiEğer tanıdığın bi akraban varsa güNlük 100 tl falan de.Ben 13 yaşındayken köyde amcamın kahvede günlük 100 tl ye çalışıp kendime pc almıştım
Küçük bir website kurup ordan para karşılığında logo tasarımı vs. yapabilirsin yada discord sunucularına sunucu logosu vs. ayarlayabilirsin aklıma bu geldimesela grafik tasarım yapabiliyorum futbola ilgim var
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet doğru o yüzden internetten çalışmam lazım
7. sınıfKaçıncı sınıfsın ?
ama sitem öne nasıl çıkacak nasıl keşfedicekler kiKüçük bir website kurup ordan para karşılığında logo tasarımı vs. yapabilirsin aklıma bu geldi
Onun için reklamını yapman gerekecek şöyle yapabilirsin ilk başta gönüllü olarak başkalarına tasarım vs. yap 1-2 ay boyunca güven kazan tanıt kendini bazı çevreler arasında ondan sonra para ile iş yapmaya başla(çok temel anlattım biliyorum ama anlayacağını düşünüyorum)7. sınıf
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama sitem öne nasıl çıkacak nasıl keşfedicekler ki
Sana bilgisayarda logo yap sat gibi işler önerirdim ama kazandığın para ile bilgisayar alacaksınArkadaşlar merhaba 13 yaşındayım ve para kazanmak istiyorum kendi paramla bilgisayar almak istiyorum sizce ne yapabilirim
tmmgrafikten anlıyorsan bir site vardı logo felan yapıyorsun örnek fiyat yazıyorsun adamlar beğenirse sana şöyle bir şey yap diyorlar sende yapıyorsun site aklıma gelirse yazarım.
Bionluk mu?grafikten anlıyorsan bir site vardı logo felan yapıyorsun örnek fiyat yazıyorsun adamlar beğenirse sana şöyle bir şey yap diyorlar sende yapıyorsun site aklıma gelirse yazarım.
Fiverr var fiverr da dolar kazanıyor ilk önce bionlukta yapar sonra fiverda bencehiç uğraşmana gerek yok bionluk a gir Üst derece web sitesi yapılır ilanı koy.Parayı 400-500 koy sipariş gelince 200 tl ye yapan yerlere adamın nasıl istediğini söyle beleş paraFBionluk mu?
evet öyle bir site varBionluk mu?
abi site diyonda ben tasarlamayı bilmiyomFiverr var fiverr da dolar kazanıyor ilk önce bionlukta yapar sonra fiverda bencehiç uğraşmana gerek yok bionluk a gir Üst derece web sitesi yapılır ilanı koy.Parayı 400-500 koy sipariş gelince 200 tl ye yapan yerlere adamın nasıl istediğini söyle beleş paraF