Para Kazanma

Reaksiyon puanı
112
Arkdaşlar zamanımın çoğunu evden geçiriyorum evden nasıl para kazanılır.Reklam izleyerek falan hangi uygulamalar gerçekten para kazandırıyor.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,331
Arkdaşlar zamanımın çoğunu evden geçiriyorum evden nasıl para kazanılır.Reklam izleyerek falan hangi uygulamalar gerçekten para kazandırıyor.
Kendim Serbest Bir Şekilde İş Yapan Biri Olarak Bir Liseli Olarak Söylüyorum O Tür Uygulamalar Sahte Ve Gereksiz Oluyor Ben Mesela Kendi Discord Grubum Üzerinden Dijital Ürün Ve Ürünleri Oyun Üyeliklerini Pazarlıyorum Ticaret Yaparak Para Kazanıyorum Minecraft Sunucuları İçin Plugin Paketleri Teknik Paketler Kuruyorum Yani Kısacası Ticaret Yapıyorum Bana Kalırsa Tek Gerçek Yol Bu Para Adı Üstünde Bir "Değer Ölçme Aracı" Olarak Kullanılır Elinizdeki Hangi Fikrin "Değer" Kavramı İle Ölçüleceğini Bulabilirseniz Bu İşide Çözersiniz Ticarette Bunlardan Biridir.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Reklam izleyerek para kazanamazsınız. Freelancer olarak çevirmenlik, tasarım gibi şeyler yaparak kazanabilirsiniz.

Reaksiyon puanı
112
hocam hangi siteler üzerinden ticaret yapabilirim

Anomali bebe

Asistan
Reaksiyon puanı
89
bilemiyorum ama Web Sitesi yapmayı biliyorsan yaparsın kendi sitenin kur eski bir bilgisayar sunucuya dönüştür web server kur ondan sorna kendi sitenin kur ve teklifi alırsın ama bende web yapıcam da elimde düzgün bilgisayar yok işte

GhosT57

Profesör
Reaksiyon puanı
4,900
Logo yapıp 5TL'den satabilirsin.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,331
hocam hangi siteler üzerinden ticaret yapabilirim
En Etkili Yöntem Discord Grupları Ve İnstagram Sayfalarında Belirli Düzenli Bir Ürün Gamı İçin Satış Sunmak Ve Satabiliceğiniz Ürünleri Listeleyip Kitle Kasarak Alıcı İmkanınızı Arttırmaktır Herşeyden Önce Ticaret Yapıcaksanız Pazarlayacak Bir Ürününüz Olmalıdır Dijital Üyelikler Ve Oyun Ürünleri Pazarlıcaksanız Discord Gruplarını Saat,Kulaklık Gibi Fiziksel Şeyleri Pazarlamak İstiyorsanız İnstagram Sayfalarını Tavsiye Ederim.

Oldner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bence biraz daha gercekcilige ve kendinize odaklanmaniz daha iyi olur. Evde otururken ilgi alaninizi paraya donusturmeyi deneyin. Kisa vadede istiyorsaniz da ticaret yapin yada insanlari biraz daha iyi analiz ederek nelere ihtiyaclari olduguna odaklanin ve o ihtiyaca yonelik bir seyler yapin. Kendinizi gelistirmeyi lutfen unutmayin. Kim oldugunuzu lutfen taniyin ve ardindan buna yonelik arastirma yapin.

Reaksiyon puanı
112
Arkdaşlar pazarlama derken neyden bahsediyorsunuz yaşım 15 olduğu için büyük işler yapamam

Anomali bebe

Asistan
Reaksiyon puanı
89
kardeşim bende bilgisayar işlerine Uğraşmak istiyorum ama Web Sitesi yaparsın veya bilgisayar mühendisi olmaya çalış istersen

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
Arkdaşlar pazarlama derken neyden bahsediyorsunuz yaşım 15 olduğu için büyük işler yapamam
Logo tasarlama yap iyi para gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Web sitesi kurma tasarlama programlamada yapabilirsin (en istediğim şeylerden biri)

Anomali bebe

Asistan
Reaksiyon puanı
89
eğer bilgisayar merakı varsa yaparsın birşeyler web sitesi veya beyaz şapkalı hacker olup firmalar yardım edersın tabi bilgisayar öğrenmek okadar kolay değil tüm system içten dışa öğrenmen gerek Ağ iyi olman gerek program dili Öğrenmen Gerek

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,980
Fal bakabilirsin.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,980
Hani bilgisayarı açık bırakıyorsun ve kendi kendine reklam izliyo. Oradanda para geliyo. Ben de oyun oynarken hile alacağım değil mi. Sonra bi tuşa basıyom ve para oradan oraya aktarılıyo. Hatta ben niye yapıyom bunu? Artık sivri zekâ diye bi şey var ya, işte o yapsı o işi de.

Yok mu bunun bi çaresi?

fatih1430

Asistan
Reaksiyon puanı
113
soruyu soran arkadaş iyi niyetle sormuş

buradan site isimlerini versenizde arkadaşlar ögrense

reklama girmez gibi