Ali Çetinkaya .
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 112
Arkdaşlar zamanımın çoğunu evden geçiriyorum evden nasıl para kazanılır.Reklam izleyerek falan hangi uygulamalar gerçekten para kazandırıyor.
Kendim Serbest Bir Şekilde İş Yapan Biri Olarak Bir Liseli Olarak Söylüyorum O Tür Uygulamalar Sahte Ve Gereksiz Oluyor Ben Mesela Kendi Discord Grubum Üzerinden Dijital Ürün Ve Ürünleri Oyun Üyeliklerini Pazarlıyorum Ticaret Yaparak Para Kazanıyorum Minecraft Sunucuları İçin Plugin Paketleri Teknik Paketler Kuruyorum Yani Kısacası Ticaret Yapıyorum Bana Kalırsa Tek Gerçek Yol Bu Para Adı Üstünde Bir "Değer Ölçme Aracı" Olarak Kullanılır Elinizdeki Hangi Fikrin "Değer" Kavramı İle Ölçüleceğini Bulabilirseniz Bu İşide Çözersiniz Ticarette Bunlardan Biridir.Arkdaşlar zamanımın çoğunu evden geçiriyorum evden nasıl para kazanılır.Reklam izleyerek falan hangi uygulamalar gerçekten para kazandırıyor.
Burdan vermek doğru olmaz diye düşünüyorum, özel mesaj yolu ile ulaşırsınız sitenin adını verebilirim.hocam hangi siteler üzerinden ticaret yapabilirim
En Etkili Yöntem Discord Grupları Ve İnstagram Sayfalarında Belirli Düzenli Bir Ürün Gamı İçin Satış Sunmak Ve Satabiliceğiniz Ürünleri Listeleyip Kitle Kasarak Alıcı İmkanınızı Arttırmaktır Herşeyden Önce Ticaret Yapıcaksanız Pazarlayacak Bir Ürününüz Olmalıdır Dijital Üyelikler Ve Oyun Ürünleri Pazarlıcaksanız Discord Gruplarını Saat,Kulaklık Gibi Fiziksel Şeyleri Pazarlamak İstiyorsanız İnstagram Sayfalarını Tavsiye Ederim.hocam hangi siteler üzerinden ticaret yapabilirim
Reklam izleyerek boşuna zaman kaybetme...Arkdaşlar zamanımın çoğunu evden geçiriyorum evden nasıl para kazanılır.Reklam izleyerek falan hangi uygulamalar gerçekten para kazandırıyor.
Logo tasarlama yap iyi para gelirArkdaşlar pazarlama derken neyden bahsediyorsunuz yaşım 15 olduğu için büyük işler yapamam
Tövbe tövbe günah buFal bakabilirsin.