Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paparaya olan ile Discorda olan aynı şey değil. Paparaya olan kara para aklama şüphesiyle yapılan araştırma ve bu araştırmanın sonucunda yapılan kapatmadır. Discorddaki kapatma ise Çocukların cinsel istismarı ve müstehcenlik suçlarının işlendiğine dair yeterli şüphenin bulunmasından dolayıdır.
bu açıklığı yaratan sistem altındaki elemanlarını eziyor. Başka birşey değil.
Sizce papara kapandı diye kara para aklama biter mi? hiç sanmıyorum.
Discord global bir iletişim merkezi markalardan devletlere kadar birçok kurum ve kuruluş bu uygulamayı kullanıyor. Orada olmuyor da neden Türkiye'de oluyor?
Ben discordda girişimlerimi satıyor ve markalarla görüşüyordum. Ekmek tekneme el konuldu
Sen verileri peynir ekmek gibi satarsan bu olur. Taciz edilen birçok kişi kimliği ve aile tehdidi yüzünden istismar altında kalıyor.
Abi Kurallara uymayan kim varsa her türlü işlem, yaptırım yapılır bu normal. Ben uzun zaman önce burayı bırakıp Mars 'a geçmiştim çokta iyi yaptığımı bu son olaylardan sonra daha iyi anladım Sorunsuz bir yer.
Ama bir üstte yazan arkadaşın dediklerine de katılmıyor değilim.