papara lite cardmı , ininalmı , papara black cardmı

ERCAN.NET.42

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
12
papara lite cardmı , ininalmı , papara black cardmı 5 tl ye kadar

-blancc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Diğer yazdıklarınızı kullanmadım ama ininal kart kullanıyorum. Şok marketlerde 5tl karşılığı kolay bulunuyor. Bakiye olan kartlardan aylık 2tl kullanım ücreti alınıyor. Yurt içi, yurt dışı online alışverişlerde hiç sorun yaşamadım. PTT atmlerinden para yükleyip çekebiliyoruz. Telefon uygulamasından bakiye kontrolü, fatura ödeme, para transfer vb yapabiliyoruz.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Papara black kart öneririm. Aylık kullanım ücreti gibi saçmalıkları yok. Limitleri yüksek. Para çekimi gibi özellikleri de var. Cashback gibi avantajlı kampanyaları da var. Kart ücreti bile yok alırken. Lite alırsanız 5tl ücret ödersiniz ancak kartı hesabınıza eklediğinizde o 5tl iade olur direkt :)

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
papara lite cardmı , ininalmı , papara black cardmı 5 tl ye kadar
Papara Black Card. Ben kullanıyorum, memnunum tavsiye ederim.
-Aidat yok.
-İstediğin banka, istediğin atm'den para yatırıp çekebiliyorsun.
-youtube premium, netflix, spotify ve bir çok firma ile anlaşmaları var sanırım( Cashback deniyor sanırım) Ödemeyi papara card ile yaptığınız sürece, paranın yarısını geri veriyor. (Ancak: 10TL ödemen var diyelim. Nasılsa 5 Tl ödeyeceğim deyip 5 TL tutarsanız ödeme olmuyor. 10 TL kartta bulunmalı. 10 TL çekilmeli, . Papara sonra 5 TL geri veriyor saniyeler içinde, yani ödenecek tutarın tamamı kartta bulunmalı)

Papara Kart hakkında detaylı bilgi için;

Son düzenleme:

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Her türlü Papara bence. Eğer ATM'lerden nakit para çekmek istiyorsan Black olan kartı, eğer çekmeyeceksen de Lite olan kartı tercih edebilirsin. İkisi de aynı, hatta Lite'da farklı renkler de var. Ayrıca ininal'in devri kapandı, her şeyden para kesmesi, cashback vs kampanyası olmaması, kısıtlamalarının olması ile ininal battı diyebiliriz.