Papara Kullananlar Klubü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Creative
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
black-mastercard.png

Merhaba arkadaşlar; Papara Kart kullanan arkadaşlarımızın sorunları yada güzellikleri hakkında beraber tartışacağımız bir başlık olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Papara Kart'ın faydalarından herkes yararlanmalı diye düşünüyorum.

Dün mesela N11 sitesi üzerinden bir alışveriş gerçekleştirdim ve 50 TL cashback kazandım.
+ Spotify ve YouTube Premium hesaplarımı papara ile alıyorum ve yarısını iade olarak alıyorum.

Sizin kazanmış olduğunuz ücretler nedir? Avantajlarını belirtelim ki beğenen kullansın.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Ben ücretsiz transfer ve diğer "finansal özgürlükler" için almıştım. Cashback'in dahil olduğu kampanyaları ağabeyim satın aldığından kullanma fırsatım olmuyor ancak para yüklerken ve ya gönderirken komisyon kesmemesi çok avantajlı. Öneriyorum.

Edit: Kullanmayacak olsanız bile Papara Sanal Kart açmanızı öneririm bir bedeli yok sonuçta.

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
15 gündür black kart teslim edilmedi papara yı seviyorum ancak kurye şirketi pek iyi çalışmıyor

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
@ahmetaydmr. 'in bahsettiği konu hakkında bir şey demek istiyorum. Bana Papara teslim edildikten sonra ağabeyime Enpara'nın kartı teslim edildi. Bana teslim eden kurye imzalayıp gitti ancak Enpara'nın kuryesi bir sürü bilgilendirme yaptı ve teknik destek verdi aktiviasyon, IBAN'dan para yollama vs. Bu konuda kurye iyileştirmesi yapılması lazım ancak diğer konularda bir sıkıntısı bulunmuyor.