Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde papara kart sipariş ettim basıldı basıldıktan 2 gün sonra kuryeye verilir dediler ama 1 haftayı geçti ve hala kuryeye verilmedi. Sizce ne yapmaliyım sizin de başınıza geldi mi?
MH ara sor.Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde papara kart sipariş ettim basıldı basıldıktan 2 gün sonra kuryeye verilir dediler ama 1 haftayı geçti ve hala kuryeye verilmedi. Sizce ne yapmaliyım sizin de başınıza geldi mi?
Hocam gelmesinden bahsetmiyorum düzgün okuyun lütfen. Kurye 1 ayda getirebilir 2 ayda da o yoğunluğa bağlı zaten bunu kendileri de söylüyor. Ben diyorum ki Kart basıldıktan sonra 2 günde kuryeye verilmesi zorunlu maksimum 4 gün. Ama bende 1 haftayı geçti basıldıktan sonra. Sırf boş mesaj atıyorsunuz ve insani tahrik ediyorsunuz sizin gibilere de laf anlatacağız diye forumdan banlanıyoruz. Bilmediğin konuya yazma bilader!Bana 1 ayda geldi.
Bu ithamlarınızdan dolayı sizi kınıyorum..Hocam gelmesinden bahsetmiyorum düzgün okuyun lütfen. Kurye 1 ayda getirebilir 2 ayda da o yoğunluğa bağlı zaten bunu kendileri de söylüyor. Ben diyorum ki Kart basıldıktan sonra 2 günde kuryeye verilmesi zorunlu maksimum 4 gün. Ama bende 1 haftayı geçti basıldıktan sonra. Sırf boş mesaj atıyorsunuz ve insani tahrik ediyorsunuz sizin gibilere de laf anlatacağız diye forumdan banlanıyoruz. Bilmediğin konuya yazma bilader!
Yazık Kafana!Bu ithamlarınızdan dolayı sizi kınıyorum..
Anlamadım.Sırf boş mesaj atıyorsunuz ve insani tahrik ediyorsunuz sizin gibilere de laf anlatacağız diye forumdan banlanıyoruz. Bilmediğin konuya yazma bilader!
Anlayamazsın zaten bilmediği konuya yorum yapan birisi hiç bir şeyi anlamazAnlamadım.
Bence de. Daha gelmeden başına ne işler açtıHocam kartı derhal iptal edin
Para yatırmasında Bile 2 Hafta bekler. Adamın haline üzüldüm.Bence de. Daha gelmeden başını belaya soktu![]()
Papara yemek çeşidi vardı belki ondan bahsediyoruzdur. 1 haftada bozulur ya oPara yatırmasında Bile 2 Hafta bekler. Adamın haline üzüldüm.
Bence sipariş etmeden Forumda konusunu açsa iyi olurdu. 10 Yaşında uzmanlarımızdan altın tavsiyeleri alırdı.
Aman be abi sen acıktığında kartı yeme. İçinde para var. Bankamatik şeysine sok para çıkıcak ordan. Sonra git dükkana paranla yemek al.Papara yemek çeşidi vardı belki ondan bahsediyoruzdur. 1 haftada bozulur ya o![]()
Kartı atm ye sokunca parayı hemen mi veriyor belli bir bekleme süresi var mı acabaAman be abi sen acıktığında kartı yeme. İçinde para var. Bankamatik şeysine sok para çıkıcak ordan. Sonra git dükkana paranla yemek al.
Yoksa Kartı dükkana mı veriyorduk öyle yemek veriyordular? Karıştırdım yaa... nasıldı o iş?