Papara kart kredi kartı yerine kullanılabiliyor mu?

mahmut ince

Asistan
Reaksiyon puanı
171
Dara aksesuar adlı internet sitesinden kılıf alacağım ama babam kredi kartını girmek istemiyor kapıda ödeme içinde +5 TL vermek gerekiyor. Ben daha önceden de papara kart almayı düşünüyordum. size sormak istediğim papara kartı burda kullanabilir miyim?
Sitede sorulan kart bilgileri şunlar;
Ad soyad
Kart numarası
Son kullanma tarihi
Ccc
Visa mı MasterCard mı?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Desp0tizm

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
259
Dara aksesuar adlı internet sitesinden kılıf alacağım ama babam kredi kartını girmek istemiyor kapıda ödeme içinde +5 TL vermek gerekiyor. Ben daha önceden de papara kart almayı düşünüyordum. size sormak istediğim papara kartı burda kullanabilir miyim?
Ad soyad
Kart numarası
Son kullanma tarihi
Ccc
Visa mı MasterCard mı?
Evet kardesim kullanilabiliyor,butun oyunlara para yatirabilirsin

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Ad soyad
Kart numarası
Son kullanma tarihi
Ccc
Visa mı MasterCard mı?
Evet, kullanabilirsiniz.

Desp0tizm

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
259
Ad soyad
Kart numarası
Son kullanma tarihi
Ccc
Visa mı MasterCard mı?
Sikinti yok detaylica arastirdim heryerde geciyor hocam

mahmut ince

Asistan
Reaksiyon puanı
171

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907
Maalesefki butun kredi kartlarida oyle sadece bu degil
ne alsfhalshgalsighalsighaslg mesaj kasmaktan sacmalamaya basladin sen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ATM'den para yukleyebilirsiniz herhangi bir ucret almiyor. Kartinizla para cekerken 1 TL kesiyor paranin miktari onemsiz. Sanal kart olusturarak da internet alisverislerinizi yapabilirsiniz, black kartin gelmesi uzun surebiliyor.

mahmut ince

Asistan
Reaksiyon puanı
171

ATM'den para yukleyebilirsiniz herhangi bir ucret almiyor. Kartinizla para cekerken 1 TL kesiyor paranin miktari onemsiz. Sanal kart olusturarak da internet alisverislerinizi yapabilirsiniz, black kartin gelmesi uzun surebiliyor.
Uzatmak gibi olmasın ama anladığım şu:
Her ay en fazla 5 kere 500 TL ye kadar para yatırma- çekme ücretsiz.( Kart ile)
Sitesinde 1 TL yazmıyor. 500 TL geçince aylık %1 +1 TL yazıyor

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907
Uzatmak gibi olmasın ama anladığım şu:
Her ay en fazla 5 kere 500 TL ye kadar para yatırma- çekme ücretsiz.( Kart ile)
Sitesinde 1 TL yazmıyor. 500 TL geçince aylık %1 +1 TL yazıyor
Dogrudur 1.5 yildir Papara kullaniyorum ucretler ara ara degisiyor. Kendi sitesinde
yazan neyse odur. Genel olarak cok dusuk miktarlarda kesinti yapiyor.

Su ana kadar 3k tl islem yapmisimdir 1 kez 1 tl sanal kart ucreti kesti bir ara, sonradan onu da almayi biraktilar sanirim. Onun haricinde zaten hic kesmedi.

mahmut ince

Asistan
Reaksiyon puanı
171
Dogrudur 1.5 yildir Papara kullaniyorum ucretler ara ara degisiyor. Kendi sitesinde
yazan neyse odur. Genel olarak cok dusuk miktarlarda kesinti yapiyor.

Su ana kadar 3k tl islem yapmisimdir 1 kez 1 tl sanal kart ucreti kesti bir ara, sonradan onu da almayi biraktilar sanirim. Onun haricinde zaten hic kesmedi.
Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Desp0tizm

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
259

Kardesim sen ne diyorsun? Adama yardim ediyorum 5sene once para aliyordu bilip Bilmeden.konusma

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907
Kardesim sen ne diyorsun? Adama yardim ediyorum 5sene once para aliyordu bilip Bilmeden.konusma
%10 komisyon diye bir olay anca tefecide olur. Bankalarin kredi kartlari da Papara gibi para yukleyip harcama sistemiyle bile calismaz, nasil para yuklemeden komisyon alsinlar. Uza.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Ad soyad
Kart numarası
Son kullanma tarihi
Ccc
Visa mı MasterCard mı?
Kredi kartı gibi demeyelim de banka kartı gibi diyelim. Çünkü kredi kartından alışveriş yapabilmek için içinde para olmasına gerek yok ancak papara kart bir ön ödemeli kart olduğundan önceden yüklediğiniz bakiye kadar alışveriş yapmanıza izin verir. Evet, internetten veya gerçek mağazalardan bu bakiyeniz dahilinde işlem yapabilirsiniz rahatça. Şuan açık ara piyasadaki en iyi ön ödemeli karttır papara kart. Gerek kampanyaları olsun gerek kullanım kolaylıkları olsun bankadan iyi yanları var gerçekten :) BUYRUN GÜNCEL ÜCRETLER VE LİMİTLER TABLOSU: https://www.papara.com/#!/fees-and-limits
kulaktan doğma bilgilerle hareket etmeyelim. Araştıralım doğrusunu teyit edelim.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Siz neyi tartışıyorsunuz arkadaşlar konuyu boş yere meşgul ediyorsunuz? Özel mesaj yerine geçin lütfen.