Alyx Vance
Profesör
- Katılım
- 14 Nisan 2021
- Mesajlar
- 2,897
- Çözümler
- 1
- Reaksiyon puanı
- 1,608
- Puanları
- 293
Arkadaşlar herşeyi doğru giriyorum ama şifre oluşturfuğum zaman işlem başarısız ekibimiz bu konuda bilgilendirildi diyor napıcam?
Sistemsel bir hata olabilir. Farklı bir cihazdan deneyebilir misin?Arkadaşlar herşeyi doğru giriyorum ama şifre oluşturfuğum zaman işlem başarısız ekibimiz bu konuda bilgilendirildi diyor napıcam?
Pekala denicem hocamSistemsel bir hata olabilir. Farklı bir cihazdan deneyebilir misin?
Düzeleceğini düşünüyorum.Pekala denicem hocam
Ya hallolduda şimdi kod gelcek diyo telefona kod gelmiyo offfffffDüzeleceğini düşünüyorum.
O zaman sistemsel bir sorun olabilir.Ya hallolduda şimdi kod gelcek diyo telefona kod gelmiyo offfffff
Bu ne ya ben paparaya geçince sorunlarım hallolcak sandımda sorun daha hesap açmadan oluyor. ?O zaman sistemsel bir sorun olabilir.
Bende de dün benzer bir anlamsız sorun olmuştu. Uygulamanın sunucularından kaynaklı bence.Bu ne ya ben paparaya geçince sorunlarım hallolcak sandımda sorun daha hesap açmadan oluyor. ?
peki hocam yarın tekrar denicemBende de dün benzer bir anlamsız sorun olmuştu. Uygulamanın sunucularından kaynaklı bence.
Tamamdır. Umarım en kısa sürede hesabını açabilirsin.peki hocam yarın tekrar denicem
bir sorum daha var benim kimliğim eski nesil kimlik bu sorun çıkartırmı?Tamamdır. Umarım en kısa sürede hesabını açabilirsin.![]()
Hocam kayıt olabildim şimdide kimliğimi onaylamıyor.Tamamdır. Umarım en kısa sürede hesabını açabilirsin.![]()