Soru Papara Faiz Eklermi

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
12.5yaşımdayım papara'dan black kart söylediydim.sonra bu kart yoldayken.babam çok telefon oynuyorsun diye sinirlenip telefonu kırdıydı.sim kartı nereye soktularsa bir türlü bulamadım kuzenimlere söylediydim babam anlamasın diye.kuzenlerde kartı almış. 20lira civarı bi kargo ücreti almışlar. kartı aktif edemedim telefon olmadığından dolayı.papara hesabında hiç para yoktu.bende kartı kuzenimin hatta taşımayı denedim olmadı.benim numaraya e-postadan giriyosun yine telefona kod istiyor. paparaya mesaj attım e-postadan kimliğin üstündeki resim diyor 12.5yaşımdayım üstünde resim yok e-devlet diyor oda yok.onuda yapamadım.tc kimliğimide uygulamaya vermiştim yoksa umursamamda şimdi sorum şu:
1-benim hesap eksidemidir
2-faiz oranı alırlarmı
3-ne kadar faiz koyar
4-bunların bayisi falan varsa oradan kapattırabilirmiyim borcu ödeyip
edit:olayın üstünden birkaç ay geçti

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Hayır hiçbir şey olmaz. Hesabınız eksiye düşmez, faiz de işletilmez. 0 bakiyede durur. Kredi kartı değil bu, ön ödemeli kart. İçindeki bakiye asla eksiye düşemez.

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
Hayır hiçbir şey olmaz. Hesabınız eksiye düşmez, faiz de işletilmez. 0 bakiyede durur. Kredi kartı değil bu, ön ödemeli kart. İçindeki bakiye asla eksiye düşemez.
kaç aydır kafayı yiyodum abi saol.12yaşımda hacizlik olucam babmdan alıcaklar ben ödeyemeyince diye

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Yok yok öyle bir durum olmaz. Dediğim gibi ön ödemeli kartlarda bakiye eksiye düşmez.

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
Hiç bir şey olmaz da, nasıl kargo üceti ödediniz. Bende sipariş etmiştim bedavaydı?

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
ön ödemeli olduğundanda pek emin değilim. black card diye geçiyor tc mc seri no herşeyi aldılar kimlikteki
Biliyorum bende de var aynısından. Ancak ön ödemeli kart. O bilgileri alma sebepleri de yasal zorunluluklar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilmiyorum kuzenimin evine şipariş etmiştim 20tl kargo parası verdim diyor
Papara kart için kargo ücreti olmaz, kart ücreti de olmaz. Burasında bir tuhaflık var işte.

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
Biliyorum bende de var aynısından. Ancak ön ödemeli kart. O bilgileri alma sebepleri de yasal zorunluluklar.

Papara kart için kargo ücreti olmaz, kart ücreti de olmaz. Burasında bir tuhaflık var işte.
Evet benim de aklıma bu soru takıldı, ücretsiz olması gerekiyor.

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235

ozaman kuzenim benden kapak sesini çıkarttı. ben ayağım düzelince başka sesler çıkartırım ondan

Evet benim de aklıma bu soru takıldı, ücretsiz olması gerekiyor.
kuzenimin evine söylemiştim oda bana geçirmiş demekki