TeşekkürlerGönderilmiyor diye biliyorum. Bir bankaya gidip 18 yaş altı kart açabilirsiniz isterseniz, o zaman atılıyor.
Normalde öyle yazıyor ama yine de gönderebiliyorum ben. Papara numarasını açıklamaya girin adınız aynı olsa da olmasada para geliyor kartınıza. En azından bende çalışıyor.Gönderilmiyor diye biliyorum. Bir bankaya gidip 18 yaş altı kart açabilirsiniz isterseniz, o zaman atılıyor.
Hangi kartı aldınız black kart mı? Ben black kartımı aldığımda kurye ile geldi bir çok yere imza attırdı.Bişi daha soracağım, normalde papara Kartı kurye getiriyormuş ve sözleşme imzalayıp, sözleşmeli hesaba geçiyormuşuz.Ama benim kapımın önüne bırakmışlar kurye yok imzalanacak birşey yok ne yapmam lazım?
Bende bankadan para gönderme konusunu merak ediyorum. Bu para transferini hangi bankadan yapıyorsunuz? Banka farkediyor mu. Birde ne kadar sürede hesaba geçiyor. TeşekkürlerNormalde öyle yazıyor ama yine de gönderebiliyorum ben. Papara numarasını açıklamaya girin adınız aynı olsa da olmasada para geliyor kartınıza. En azından bende çalışıyor.
banka fark etmiyor. Para yükleme kısmına geldiğinizde istediğiniz bankayı seçiyorsunuz size ona göre bir iban veriyor. Valla 3-4 dakika içinde geliyor bana.Bende bankadan para gönderme konusunu merak ediyorum. Bu para transferini hangi bankadan yapıyorsunuz? Banka farkediyor mu. Birde ne kadar sürede hesaba geçiyor. Teşekkürler
Kartı aktif hale getirdikten sonra sozlesmeliye geçmiş oluyorsun zatenBişi daha soracağım, normalde papara Kartı kurye getiriyormuş ve sözleşme imzalayıp, sözleşmeli hesaba geçiyormuşuz.Ama benim kapımın önüne bırakmışlar kurye yok imzalanacak birşey yok ne yapmam lazım?
Ben hala geçemedim,kartı aktif etmeme rağmen.Belki bir süresi vardırKartı aktif hale getirdikten sonra sozlesmeliye geçmiş oluyorsun zaten
Evet,black kart.Kurye kapımın önüne bırakmış fark etmesem orada kalacaktı.Haliyle hiçbir şeyde imzalayamadım.Hangi kartı aldınız black kart mı? Ben black kartımı aldığımda kurye ile geldi bir çok yere imza attırdı.