Pantolonun ön cebi yok

ahmetuykun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
simdi bir pantolonum var ama daha hic giymedim denemedimde ve ön cebinin olmadigini sadece ceb gibi görünen dikişlerini var bu gün giyecekken fark etim simdi sonra aklima acaba kadin pantolonu olabilir mi diye düsündüm ve cevapını bulamadim ve size sorayim dedim peki bu pantolon kadin icin mi erkek icin yada unisexdir ne bileyim siz cevaplayin tesekkur edrim

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,153
Şimdi resim yada Link atar iseniz daha rahat yardım edebiliriz. Ama erkek pantolonlarında cebi olmayan nadir. Büyük ihtimal kadındır. Ama erkek zannederek aldı iseniz unisex de olabilir. Giyilebilir açıkcası.

Tunahan GRS

Inan bilmiyorum.
Cezalı
Reaksiyon puanı
312
simdi bir pantolonum var ama daha hic giymedim denemedimde ve ön cebinin olmadigini sadece ceb gibi görünen dikişlerini var bu gün giyecekken fark etim simdi sonra aklima acaba kadin pantolonu olabilir mi diye düsündüm ve cevapını bulamadim ve size sorayim dedim peki bu pantolon kadin icin mi erkek icin yada unisexdir ne bileyim siz cevaplayin tesekkur edrim
avm denmi aldınız

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,760
Fermuarı ve ilikler soldan sağa ise erkek pantolonu. Tersineyse kadın için. Hırkalarda olduğu gibi.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,658
Driverları kontrol ettiniz mi? (!)

Şaka bir yana, fotoğrafını atarsanız daha kolay yardımcı oluruz.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,760
Kalça kısmı bol, paça kısmı dar ise yine Bayan için dir.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,153
Kalça kısmı bol, paça kısmı dar ise yine Bayan için dir.
Şey tam tersi, modelden modele deşir ama her kadın pantolonunun kalça kısmı dar. Farklı modellerde paça dar/bol olabiliyor.