İngilizce Windows 7 Pro N 32 bit üzerinde PANDA IS 2010 sorunsuz çalışıyor..Panda 2010 versiyonunu kurmaya çalışıyorum.ama windows7 yazılımınız bunun için musait degil diyor ne yapamalıyım?
Panda 2010 versiyonunu kurmaya çalışıyorum.ama windows7 yazılımınız bunun için musait degil diyor ne yapamalıyım?
bitdefender internet security 2010 tavsiye ederim kurulum için buraya bakabilirsin
http://www.kavi.com.tr/BireyselKurulum/
bi şey merak ettim. bitdefender firmasında mı çalışıyosun acaba? forumda her yere bitdefenderı tanıtan bir sürü yazı yazmışsın
güzel espri ama sorbalirmiyim bitdefender firmasında çalışsam ne işim var bu saatlerde bilgisayar başında ama bunu heryerde eset i ve diğer işe yaramaz antivirüsleri öven lerede söylersen memnun olurum
bi şey merak ettim. bitdefender firmasında mı çalışıyosun acaba? forumda her yere bitdefenderı tanıtan bir sürü yazı yazmışsın
Rica ederiz..bilgi için teşekkürler cevap biraz geç oldu kusura bakma rise.
Aynen katılıyorum. Heryerde bitdefendir savunuyorsun. Diğer konunun birinde "-" bonus vermişsin
Hayır yani bilelimde...
Aynen katılıyorum. Heryerde bitdefendir savunuyorsun. Diğer konunun birinde "-" bonus vermişsin
Hayır yani bilelimde...
bende bitdefender kullanıyorum şimdi kullandığım program hakkında düşüncelerimi paylaşmıyayım mı acaba, bence herkes düşüncelerini serbestçe bu forumda söyleyebilmeli sınırlama olmadan ( açılım mı yapsak acaba )