Panda 2010 ve windows7 sorunu?

veycell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Panda 2010 versiyonunu kurmaya çalışıyorum.ama windows7 yazılımınız bunun için musait degil diyor ne yapamalıyım?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Panda 2010 versiyonunu kurmaya çalışıyorum.ama windows7 yazılımınız bunun için musait degil diyor ne yapamalıyım?
İngilizce Windows 7 Pro N 32 bit üzerinde PANDA IS 2010 sorunsuz çalışıyor..
Biraz detaylandırırsanız çözülebilir veya başka alternatiflere bakılabilir.

girnelix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
rise kardeş bende sivaspor un siyah incisi 32 lik bu panda bu sürüme uyarmı acaba

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
girnelix, Panda 2010 Windows 7 ile sorunsuz çalışmakta.
Deneyip, test etmesem tavsiye etmezdim.

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
bi şey merak ettim. bitdefender firmasında mı çalışıyosun acaba? forumda her yere bitdefenderı tanıtan bir sürü yazı yazmışsın:rolleyes:

güzel espri ama sorbalirmiyim bitdefender firmasında çalışsam ne işim var bu saatlerde bilgisayar başında ama bunu heryerde eset i ve diğer antivirüsleri öven lerede söylersen memnun olurum

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
güzel espri ama sorbalirmiyim bitdefender firmasında çalışsam ne işim var bu saatlerde bilgisayar başında ama bunu heryerde eset i ve diğer işe yaramaz antivirüsleri öven lerede söylersen memnun olurum

sadece espiriydi:laugh: öyle belirli bir ürüne bağlı kalmak doğru değil bence. kaspersky, eset, bitdefender, avira gibi büyük firmalardan hangisinin kampanyasını bulursam onu kullanırım.:thumbup1: sonuçta birinin bulduğunu öteki bulamıyor. arada sırada da malwarebytes antimalwarela taratırım

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bi şey merak ettim. bitdefender firmasında mı çalışıyosun acaba? forumda her yere bitdefenderı tanıtan bir sürü yazı yazmışsın:rolleyes:

Aynen katılıyorum. Heryerde bitdefendir savunuyorsun. Diğer konunun birinde "-" bonus vermişsin :D

Hayır yani bilelimde...

girnelix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bilgi için teşekkürler cevap biraz geç oldu kusura bakma rise.

metaSt86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aynen katılıyorum. Heryerde bitdefendir savunuyorsun. Diğer konunun birinde "-" bonus vermişsin :D

Hayır yani bilelimde...

bende bitdefender kullanıyorum şimdi kullandığım program hakkında düşüncelerimi paylaşmıyayım mı acaba, bence herkes düşüncelerini serbestçe bu forumda söyleyebilmeli sınırlama olmadan ( açılım mı yapsak acaba )

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13

Hayır yani bilelimde...

inandığım düşünceleri savunmayayım mı ? yorumun için teşekkürler ama sadece kendi düşüncelerimi paylaşıyorum başkasınınkini değil

---------- saat 15:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:59 eklenmişti ----------

bende bitdefender kullanıyorum şimdi kullandığım program hakkında düşüncelerimi paylaşmıyayım mı acaba, bence herkes düşüncelerini serbestçe bu forumda söyleyebilmeli sınırlama olmadan ( açılım mı yapsak acaba )

:thumbup: