mhmmdsys47
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 32
Arkadaşlar kabloluda da 47'yi görüyorum, ama kablosuzda sizce neden bu kadar kaybediyorum?
Modeminiz nedir?Arkadaşlar kabloluda da 47'yi görüyorum, ama kablosuzda sizce neden bu kadar kaybediyorum?
TP-LinkModeminiz nedir?
Neden hocam sizce?benim internetimde 50 mbps bende o civarlarda sonuçlar alıyorum
çoğu zaman tam mbps vermez bilmiyorum nedenini alt yapı olabilir ama benim evimin önünden geçiyor alt yapı yinede öyle bence yeterli 40-47TP-Link
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden hocam sizce?
Hocam evinizin önünden geçiyor derken, saha dolabı mı evin önünde?çoğu zaman tam mbps vermez bilmiyorum nedenini alt yapı olabilir ama benim evimin önünden geçiyor alt yapı yinede öyle bence yeterli 40-47
Öncelikle çok teşekkür ediyorum hocam özverili cevabınız için, modem modelim ektedir;@Muhammed16. Arkadaşın sorduğu Altyapıyla ilgisi yok. Kabloluda aldığı hız ile telefonda WİFİ ile aldığı hız arasındaki farkı soruyor.
Örnek vereyim;
Bendeki Router 2GHz di, 100 Mps internet hızı Router ile telefon arasındaki uzaklığa bağlı 50-70 arasında çıkıyordu. 100 e yaklaşmıyordu bile.
Şu anda 6GHz Router var, PC de ne görüyorsam Wifi de de o hızı görüyorum.
Düşük GHz li modemlerde parazit çok olur ve veri iletim hızı düşüktür. @EFI Shell O Maksatla Modem Modelinizi sormuştur. TP-Link ama hangi modeli Wifi 6 mı, yoksa Wifi 2,4 mü.
Benim Şu an kullandığım Router TP-Link AX50 Wifi 6
Mercusys MR80x satın alırsanız sorununuz çözülecektir inşaAllah. Mercusys, TP-Link'in bir markasıdır.Öncelikle çok teşekkür ediyorum hocam özverili cevabınız için, modem modelim ektedir;
Önerilerinizi bekliyorum.
Çok teşekkür ediyorum, inşaAllah.Mercusys MR80x satın alırsanız sorununuz çözülecektir inşaAllah. Mercusys, TP-Link'in bir markasıdır.