Packard Bell VS Dell !! Hangisini Seçmeliyim ?

NukroB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reaksiyon puanı
189
Dell olabilir çünkü packard bell'in malzemeleri çok dandirik oluyor. Ama bence bir de Asus'tan bir model bul. Arıza oranı tüm markalara göre daha az Asus'da...

NukroB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu fiyatlarda daha yüksek performansta bulamadım :S asus için önerin var mı ??

AkifBan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Packard kullanıyorum. Packard, Acer'in ve kalitesi fena değildir. Dell kullanmadım ama genel olarak Dell kullanıcılarının yorumlarına bakarsak Dell'in servisi ve kalitesi daha öne çıkıyor sanki.

NukroB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun performansının iyi olması biraz daha ağır basıyor benim için. Packard'ın Ekran kartı beni kendine çekiyordu ama hala kararsızım :S

AkifBan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle söyleyeyim ben sana. Bende TS44HR-603TK modeli var ve senin baktığın laptopla hemen hemen aynı özelliklere sahip. Bu bilgisayar Crysis 2'yi ve Fifa 12'yi (demo) full detay oynatıyor. Ayrıca Full HD Tv'de de denedim, 1080p ye çıkardım çözünürlüğü. 1 saate yakın oynadığımı söyleyebilirim. Hiç kasma yok, aşırı ısınma yok. en fazla 75 dereceyi gördü işlemci. (Bu arada soğutucu da yok) ve oyun için ideal bir bilgisayar olduğunu söyleyebilirim.

NukroB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
araştırıyorum hemen ;) teşekkürler ilgin için...

AkifBan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
packard bell kulanıyorum 18 yılık bilgisayar hayatım da bi sürü marka kulandım ama şu an kulandığım packard bell ve cok memnunum pc yapmadığım şey kalmıyor bana of demiyor hic bir sorun da bugüne kadar yaşamadım cok cok memnunum packard bell tavsiye ederim sana

osman1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence %100 dell cunku packard bell alacagına acer al cunku pacard bell acer ın yan sanayısı ama dell en iyi 10 laptop markasında bence yer alıyor

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Valla Ben dell de kullandım, Asus da kullandım, Casper Masaüstü de, Packard Bell'de. Hiç sorun çıkarmıyor. Kışın gayet rahat Crysis 2 oynayabildim. Ki sizin beğendiğinizdeki sistem daha iyi. Benim 2 gb ram, 512 ekran kartı. Ben Asus veya Packard Bell Derim.

NukroB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Packard Bell sipariş edecektim fakat stoklarda kalmadı hiçbir yerde.. İkisini de tercih etmedim (: Asus'un N53SN-SZ007V serisini aldım. Tekrar teşekkürler ;)[TABLE="class: leftAlign"]

[TR]
[TD="class: rowBackground2 bold, width: 200"][/TD]
[TD="class: rowBackground2, width: 770"] [/TD]
[/TR]

[/TABLE]