Packard Bell TM-85 ısınma sorunu. (yardım lütfen)

morgalfabesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kullandığım dizüstü bilgisayar packard bell tm 85. alalı daha 4 ay oldu. sorunu ise, oyun oynayacağım zaman ilk 5 yada 10 dakika içerisinde bilgisayarımın birdenbire kapanması. yani oyuna giriyorum, hiçbir problem yok, oynuyorum, birbenbire çat diye kapatıyo kendisini. fakay ilk 2 ay falan yapmıyordu bunu. sonralarda ise sadece oyunlarda değil, skypeta iken yapmaya başladı. başka hiçbir program açık değil, skype açık, yine kapatıyo kendisini. yardımcı olursanız sevinirim. isterseniz donanım veya yazılım özelliklerini de yazabilirim everest programından bakıp. şimdiden teşekkürler.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bilgisayarda sistemi yoran bir virüs çeşidi olabilir. Fanlar bozulmuş olabilir. Fazla tozdan görevini yapmıyor olabilir. Garantisi varsa gönder direk yapsınlar. 3 nesildir packard bell kullanırım servis çok iyidir. Geçen laptopun anakart yandı kullanıcı kaynaklı garanti bitimine 1 ay kala gönderdim sağolsun hallettiler. He eğer yoksa içini aç bir temizle fanları. Pille ilgili bir sorun da olabilir bilemedim şimdi :\

morgalfabesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim. garantisine göndericem artık. bilen biri baktı biraz, test mest yaptı, hem ekran kartı hem işlemcide sorun var dedi. umarım kullanıcı hatası demezler.