kamera ,tasarım açısından p9 geri kalanda mi5s kardeşim bana sorarsan ikisi de 3 yıl götürmez muhakkak bir sorun çıkarırlar 2.5 yıl dan daha fazla gitsin derseniz iphone öneririm.Bu 2 tel arasinda kaldm 2.el p9 mu sifir xiaomi mi5s mi..
Kamerasi iyi stabil sarji gunu cikarsin min3 yil guncel bi sekilde kasmadan gotursun yeter..fazla oyun oynamam hangisini onerirsiniz?
kamera ,tasarım açısından p9 geri kalanda mi5s kardeşim bana sorarsan ikisi de 3 yıl götürmez muhakkak bir sorun çıkarırlar 2.5 yıl dan daha fazla gitsin derseniz iphone öneririm.Bu 2 tel arasinda kaldm 2.el p9 mu sifir xiaomi mi5s mi..
Kamerasi iyi stabil sarji gunu cikarsin min3 yil guncel bi sekilde kasmadan gotursun yeter..fazla oyun oynamam hangisini onerirsiniz?
P9 kullandım kamerası çok iyidi pili 1 günü zorlar ve tasarımı mükemmel her iki cihazda stabil p9 öneririm ben kamerası çok iyi ama işlemci biraz zayıfBu 2 tel arasinda kaldm 2.el p9 mu sifir xiaomi mi5s mi..
İşlemcisi zayıf değil aslında bizler biraz mükemmel arıyoruzP9 kullandım kamerası çok iyidi pili 1 günü zorlar ve tasarımı mükemmel her iki cihazda stabil p9 öneririm ben kamerası çok iyi ama işlemci biraz zayıf
P9 kamera muazzam ama pil güzel değil o işlemci çok güç harcıyor ben kullandım be çok sevdim kamerası bayagı iyidiİşlemcisi zayıf değil aslında bizler biraz mükemmel arıyoruzİşlemcisi çok yüksek olupta yine takılma yaşayan telefonlarda var piyasada amiral olanlar bile. O olabilir ben ona hak veriyorum Bence kesinlikle P9 alınabilir bi telefon.
Yani doğrudur. Yoksa işlemcisi, işletim sistemi, yazılımı, tasarımı, sesi. Kamerasını saymama gerek yoktur bence. Bide Ekran Full Hd olması büyük avantaj gözle görülür bi farklılık yok. OİS yoktu onuda Mate 9 da devreye soktularP9 kamera muazzam ama pil güzel değil o işlemci çok güç harcıyor ben kullandım be çok sevdim kamerası bayagı iyidi
Yani doğrudur. Yoksa işlemcisi, işletim sistemi, yazılımı, tasarımı, sesi. Kamerasını saymama gerek yoktur bence. Bide Ekran Full Hd olması büyük avantaj gözle görülür bi farklılık yok. OİS yoktu onuda Mate 9 da devreye soktularP9 kamera muazzam ama pil güzel değil o işlemci çok güç harcıyor ben kullandım be çok sevdim kamerası bayagı iyidi
Mobil veri bağlantısıyla, düşük parlaklıkta 8 saat 10 dakika ekran süresi veren telefona nasıl oluyor da bataryası kötü diyorsunuz hayret.. Ve ben bu süreyi, telefonun 8. ayında aldım..P9 kamera muazzam ama pil güzel değil o işlemci çok güç harcıyor ben kullandım be çok sevdim kamerası bayagı iyidi
3000 mah eşşek gibi güç yiyen telefonun bataryasına iyi dememMobil veri bağlantısıyla, düşük parlaklıkta 8 saat 10 dakika ekran süresi veren telefona nasıl oluyor da bataryası kötü diyorsunuz hayret.. Ve ben bu süreyi, telefonun 8. ayında aldım..
Şu telefonu kullanmayı çok istiyorum.Mobil veri bağlantısıyla, düşük parlaklıkta 8 saat 10 dakika ekran süresi veren telefona nasıl oluyor da bataryası kötü diyorsunuz hayret.. Ve ben bu süreyi, telefonun 8. ayında aldım..
Ben sana istatistik verdim, sen hâlâ eşşek gibi güç yiyor diyorsun.. 3000mAh mobil veri ile yoğun kullanımda 8 saat 10dk ekran süresi veren kaç telefon çıkarabilirsin karşıma?3000 mah eşşek gibi güç yiyen telefonun bataryasına iyi demem
Mobil verilerde sen orta parlaklıkda 8saat bile cıkarmazMobil veri bağlantısıyla, düşük parlaklıkta 8 saat 10 dakika ekran süresi veren telefona nasıl oluyor da bataryası kötü diyorsunuz hayret.. Ve ben bu süreyi, telefonun 8. ayında aldım..
Pil performansın bütün rakiplerinden kötü olan ve testlerde kötü performans veren telefonun bataryasını övmemBen sana istatistik verdim, sen hâlâ eşşek gibi güç yiyor diyorsun.. 3000mAh mobil veri ile yoğun kullanımda 8 saat 10dk ekran süresi veren kaç telefon çıkarabilirsin karşıma?
Tamam, sen kullanmadığın halde doğrusun, ben kullandığım halde yalan söylüyorum(!)Mobil verilerde sen orta parlaklıkda 8saat bile cıkarmaz
--- Gönderi Güncellendi ---
Pil performansın bütün rakiplerinden kötü olan ve testlerde kötü performans veren telefonun bataryasını övmem
P9 4 ayım geçtiTamam, sen kullanmadığın halde doğrusun, ben kullandığım halde yalan söylüyorum(!)
Hadi eyvallah..