P9 Lite mi zenfone 3 mü ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mudo6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mudo6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle bir bakındım da bu 1000-1500 arası Türkiye garantili en iyi telefonlardan iki tanesinin adları. Yani fiyat farkı an itibari ile o kadar çok değil ama neye göre hangisini tercih eder veya önerirsiniz. Bu ikisi Arasındaki fiyat farkına göz önüne almaz iseniz sevinirim zaten fazla yok. Veya bu orta segment telefonlardan hangisini önerirsiniz bunlar dışında ve de sebebi. ((Mate 9 Lite'ye de baktım ama Türkiye'de yok sanırım)) ek olarak world of tank ı oynayabilecek bir telefon olsun yani onu kaldırırsa zaten iyidir şimdiden teşekkür ederim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Tartışmasız bu ikisi arasından Zenfone 3.
İthalaçtı garnatili alırsanız Mİ5S TR garantili olsun derseniz Lenovo Moto Z(batarya kötü) var. İthalatçı garantili 1850'ye Snapdragon 835'li Mİ6da var içinden geçer Wot'un mi6 saydıklarım arasında en güçlü cihaz
Şimdi dikakt ettim de TR garantili demişsiniz. Moto Z 820'li ama dediğim gibi bataryası sizi üzer batarya moto modu almazsanız.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Şu listeye de bir göz atın derim. https://forum.shiftdelete.net/threa...-ile-one-cikan-akilli-telefonlar-2018.534139/

Son düzenleyen moderatör:

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
kesinlikle zenfone 3
bataryası kötü ancak moto z var bu ikisinden daha güçlü

mudo6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya şimdi yaklaşık 2.500 tl gibi bir param olsa alacağım telefon one plus 5t hiç düşünmeden alırım ama işte Ayrıştıra Ayrıştıra tükiye garantili telefonlardan bunlara kadar düştüm Moto Z biraz kaba gibiydi heralde o Yüzden listeme almamıştım ve alacağım telefonu da 2 sene civarı kullanacağım bu ikisi (p9 ve z3)) Arasında da zenfone 3 e bi sıcak bakamıyorum neden Zenfone 3 almalıyım o zaman sizlere öyle sorayım

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Tabikide Zenfone 3 daha sağlıklı bir tercih olur sizin için

mudo6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi fiyatları da iyice araştırdım arada 300-400 tl fark var lakin zenfone alacak olsam 100 tl 1 gb ram e değer mi yani 4 lük versiyonunu mu alsam bi de ekstra 32 gb hafızası var

---- Mesajlar birleştirildi ----

Tabikide Zenfone 3 daha sağlıklı bir tercih olur sizin için
Peki şöyle bir şey daha yönelteyim. ASUS bildiğiniz üzere kurumsal mağazalardan Çekildi ve Vodafone den erişe biliyorum 3 gb lik versiyonuna halen ASUS mu ya da HUAWEI P10 lite mi ikiside aynı fiyat sonuçta

Son düzenleme: