soulflybrk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhaba arkadaşlar p40 lite cihazı kullanan varmı ben yeni aldım cihazı google servisleri yok diye tedirgin olmuştum ama arkadaşımın tavsiyesi üstüne aldım daha öncede
huawei kullanıyordum beklentimin çok üzerinde çıktı bütün uygulamarı yükledim whatsapp facebook instagram youtube hepsi akıcı şekilde çalışıyor güncellemede geliyor
App Gallery si var ordan More Apps uygulamasını var ordan tarayıcısına girdiğinde App Search var ordan istediğin uygulamaları indiriyorsun zaten kullanıca öğrenirsin
fiyatına göre çok başarılı cihaz foto herzamanki gibi efsane ama beni cihazda cezbeden 7nm lik işlemci kirin 810 kullanması p20 lite da 659 vardı performans çok farkediyor
40 w süper şarj koymuşlar cihaza artık akşam yatarken cihazı şarj a takmıyorum
sabah kalkınca 30 dk duruyor günü çıkartıyor
tabi pubg oynamazsam pubg performansı süper aktif oynuyorum 3 4 saat ortalama oynuyorum gece %40 ile %50 arası gidiyor şarj ben memnun kaldım sizinlede paylaşmak istedim teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum.
huawei kullanıyordum beklentimin çok üzerinde çıktı bütün uygulamarı yükledim whatsapp facebook instagram youtube hepsi akıcı şekilde çalışıyor güncellemede geliyor
App Gallery si var ordan More Apps uygulamasını var ordan tarayıcısına girdiğinde App Search var ordan istediğin uygulamaları indiriyorsun zaten kullanıca öğrenirsin

fiyatına göre çok başarılı cihaz foto herzamanki gibi efsane ama beni cihazda cezbeden 7nm lik işlemci kirin 810 kullanması p20 lite da 659 vardı performans çok farkediyor
40 w süper şarj koymuşlar cihaza artık akşam yatarken cihazı şarj a takmıyorum