P30 ve sosyal medya

Pyramus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
P30 almayı düşünüyorum sosyal medya için genelde kullanırım telefonu sosyal medayada fotoğeaf ve video paylaşımı yaparım acaba kalite düşüşü çok mu olur yani iphone en iyisi sosyal medya için evet ama pahalılar ve iphone se’yide beğenemedim açıkcası sizce almalı mıyım çok mu kalite düşmesi olur ?

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
P30 almayı düşünüyorum sosyal medya için genelde kullanırım telefonu sosyal medayada fotoğeaf ve video paylaşımı yaparım acaba kalite düşüşü çok mu olur yani iphone en iyisi sosyal medya için evet ama pahalılar ve iphone se’yide beğenemedim açıkcası sizce almalı mıyım çok mu kalite düşmesi olur ?

Huawei P30 kamera anlamında çok daha iyi. iPhone SE 2'nin P30'a karşı tek avantajı A13 İşlemci.

Detaylı karşılaştırma için tıklayın:

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
P30 u kardeşim kullanıyor.Çektiği fotoğrafı Instagram storiese attığında kalite kaybı çok az oluyor.Ama video attığında kalite baya düşüyor.Bide P30 un video performansı vasat.Sosyal medya ağırlıklı kullanacaksan İphone dan şaşma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Huawei P30 kamera anlamında çok daha iyi. iPhone SE 2'nin P30'a karşı tek avantajı A13 İşlemci.

Detaylı karşılaştırma için tıklayın:

İşlemci dışında video ve sosyal medya avantajıda var.P30 da güzel cihaz,Se 2020 de güzel cihaz tamamen tercih meselesi.

Pyramus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Se ekranı küçük geliyor birde kamerası özellikle ön kamerası biraz geride kaldı o yüzden de diğer telefonlara yöneliyorum ama video kalitesi o kadar kötü mü ya p30un açıkcası hayallerim biraz yıkıldı :d

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Se ekranı küçük geliyor birde kamerası özellikle ön kamerası biraz geride kaldı o yüzden de diğer telefonlara yöneliyorum ama video kalitesi o kadar kötü mü ya p30un açıkcası hayallerim biraz yıkıldı :d
P30 un videosu 4k 30 fps çekersen üzer.1080 60 fps ile 1080 30 fps de kalite olarak fena değil.1080 60 fps çektin diyelim sosyal medyaya attığın zaman kalite bildiğin çamur.Sosyal medya dışında P30 kamera, batarya, performans gibi noktalarda kullanıcıyı memnun ediyor.Mesela ben 5 yıl kullanacam dersen P30 seni 5 yıl üzmez.Batarya tarafında wifi de 9-10 saat ekran süresi veriyor.Kamerada ön kamera çok iyi,arka kamera renkleri abartma dışında iyi.Sosyal medyaya video atmıyorsan P30 üzmez.

Son düzenleme:

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Huawei'in bu alandaki başarılarını nasıl duymadınız, hayret verici. Herkes bundan yakınıyor :)

Pyramus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Peki iphone hariç sosyal medya için önerebileceğiniz telefon var mıdır kamera kalitesi ve batarya yönünde

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Sanırım video için iphonedan başka önerebilecek telefon yok çünkü video çekiyorum :D
S10 lite güzel video çekiyor.Ama Instagram uygulaması Android'de hikayeler tarafında iyi optimize edilmediği için en kral videoyu da çeksen Instagram storiese attığında kalite düşüyor.İnstagram storiese video atmazsan S10 lite video da üzmez.