k2ann
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
P2M(Peer to Mail) bir ara kullandığım bir yazılımdı.Yazılım esasında download yapmak için hazırlanmış olup büyük yer sağlayan (gmail vb.) gibi mail servislerine programları ,mp3leri,filmleri tüm dosyaları bölüp kendi mailinize atmaya yarayan hoş bir yazılım.ayrıca bu yazılıımı herkesin kullanabileceği şekilde şifrelenmiş şifreyle kullanabilmeniz için tasarlanmış..yani şifrenizi kimse göremiyor gyuy2h2k3jhkj= şeklinde bir şifreyle paylaşıma açabiliyorsunuz..
Niye şimdi bu konu? aslında hotmail 50 mb. lık 200 dosya desteğini açtığından dolayı bu aklıma geldi.Paylaşayım dedim.dolayısıyla 10gb dosya indirmek için rapidshare vs.. ye gerek kalmayacak
çatır çatır download yapabileceksiniz..Sıra beklemek yok , verify code girmeye gerek yok huzur ya
BURADAN indirebilirsiniz
P.S : I love SDN eheheheh + şu an evde olmayışımdan ekran görüntülerini vs paylaşamıyorum
ama eve geçince bişeyler yaparım 
Niye şimdi bu konu? aslında hotmail 50 mb. lık 200 dosya desteğini açtığından dolayı bu aklıma geldi.Paylaşayım dedim.dolayısıyla 10gb dosya indirmek için rapidshare vs.. ye gerek kalmayacak
BURADAN indirebilirsiniz
P.S : I love SDN eheheheh + şu an evde olmayışımdan ekran görüntülerini vs paylaşamıyorum