P20 Lite alınır mı?

RobertoSoldado

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Merhaba arkadaşlar yeni telefon alacağım telefonda olmasını istediğim şeyler hızlı şarj desteği portre modu şık tasarım Türkiye garantili olması batarya ömrünün iyi olması ve benim için en önemlisi sar değerinin yüksek olmaması oyun pek fazla oynamam oynasam bile öyle pubg tarzı oyunlar değil daha düşük seviye oyunlar oynarım fiyat olarak çıkabileceğim maksimum seviye 2.500 lira bu fiyat aralığında bana en uygun cihaz p20 lite gibi geldi sizce alınır mı ?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Merhaba arkadaşlar yeni telefon alacağım telefonda olmasını istediğim şeyler hızlı şarj desteği portre modu şık tasarım Türkiye garantili olması batarya ömrünün iyi olması ve benim için en önemlisi sar değerinin yüksek olmaması oyun pek fazla oynamam oynasam bile öyle pubg tarzı oyunlar değil daha düşük seviye oyunlar oynarım fiyat olarak çıkabileceğim maksimum seviye 2.500 lira bu fiyat aralığında bana en uygun cihaz p20 lite gibi geldi sizce alınır mı ?
2500TL civarı bütçede P20 Lite'ı tercih etmek çok mantıksız olur. Google'ın yayınladığı yazılımı kullanarak her cihaza uygun bir portre modu ekleyebilirsiniz. Nokia 8'e ve Sony XZ Premium'a bakabilirsin.
Nokia 8 64 GB (Nokia Türkiye Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Sony Xperia XZ Premium (Sony Türkiye Garantili) Fiyatı

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Android bir Nokia. Nokia 8 daha tercih edilebilir.

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
O fiyata çöp.XZ1-xz premium-nokia 8 almanız çok daha mantıklı gerek işlemci gerek ekran gerek kamera olarak çok daha üstünler.Tasarım kötüyse asus zenfone 5 alın p20 lite'a göre çok daha iyi bir cihaz

Alimuratsayın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Kardeşim kesinlikle alınmaz o telefon 1400 TL lik telefonlarda olan işlemci var (kirin 659) sen düşün gerisini evet tasarımı güzel ama sırf tasarım için o para verilmez sen portre modu istiyorsun o yüzden bu fiyata nokia 8 alman çok mantıklı olur bu fiyatlarda önerilen cihazlar xperia xz premium,nokia 8, htc u 11 ama sen portre modu istediğin için xz premium ve htc u 11 i eliyorum xperia xz premium un tasarımı zaten hoş değil yılların tasarımı gerçi benim hosuma gidiyor ya neyse sen nokia 8 al paran boşa gitmesin

Jack1095

Doçent
Reaksiyon puanı
193
Şuan alınmaz para çok gider.Onun yerine başka bir telefon al.Xiaomi derim.Xz1 derim.Vesaire.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Bence o paraya Oneplus 5T al benim kendi fikrim firmaların çıkardığı ara modelleri tavsiye etmiyorum üst modelleri denemek için düşük bütçeli cihazlar çıkartılıyor Samsung'un çok yaptığı bir şey o kadar para veriyorsan zaten Oneplus 5T daha uygun gibi