P2 ve Mi5s Arasında Kaldım. Yardımınıza İhtiyacım Var.

ahmetazbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar daha önce Z3 Compact kullanıyordum lakin aracın altında kalınca perte çıktı. Yeni bir telefon almak istiyorum fazla para ödemeden. Z3C'da hoparlöründen çok sıkıntı çektim. Sesi çok azdı ve son zamanlarda aşırı ısınmaya başlamıştı.
Telefondan beklentilerim;

Şarj : 1 günü çıkarması kafi ( P2'nin pili aklımı çelmedi dersem yalan olur :)

Ses: Htc kalitesi beklemiyorum ancak Z3c kadar da kötü olmasın. Bir video, müzik açtığımda duymak için kulağıma dayamak zorunda kalmayayım.

İşlemci, kamera vs donanımsal özellikler bakımından hangisi alınmalıdır? Tavsiyeleriniz karar vermemde yardımcı olacaktır.

Son olarak Mi5s ve Mi5s Plus farkı nedir?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mİ5S Plus'da çift kamera var ama kamerası Mİ5S'den daha kötü. Mİ5S'in kamera kalitesi daha iyi. Mİ5S Plus'un pili ve ekranı daha büyük.
Mİ5S'in herşeyi çok güzel de parmak izi okuyucusu çok verimli değil(güncelleme ile düzeltildi deniyor üşendim denemedim) ve hoparlörü kalitesiz.
P2'nin hoparlörü ne kadar iyi bilmiyorum. Pili söylediğiniz gibi çok güzel kamerası ortalamanın altında gibi duruyor.
İşlemci ve kamera olarak Mİ5S önde
Not: Mİ5S'in 32 GB depolama olanında 4, 64 GB depolama olanında ise 3 GB RAM var.

ahmetazbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mİ5S Plus'da çift kamera var ama kamerası Mİ5S'den daha kötü. Mİ5S'in kamera kalitesi daha iyi. Mİ5S Plus'un pili ve ekranı daha büyük.
Mİ5S'in herşeyi çok güzel de parmak izi okuyucusu çok verimli değil(güncelleme ile düzeltildi deniyor üşendim denemedim) ve hoparlörü kalitesiz.
P2'nin hoparlörü ne kadar iyi bilmiyorum. Pili söylediğiniz gibi çok güzel kamerası ortalamanın altında gibi duruyor.
İşlemci ve kamera olarak Mİ5S önde
Not: Mİ5S'in 32 GB depolama olanında 4, 64 GB depolama olanında ise 3 GB RAM var.

Mi5S 'in hoparlörü kalitesiz derken ses çok mu az ? Ortalama bir telefon sesi olsa yeterli benim için.