yasnbilgn00
Öğrenci
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım sizce P Smart 2019 2200 tl eder mi?
Hangisini tavsiye edersiniz
Hangisini tavsiye edersiniz
Hocam Note 7 Pro nun fiyatı daha uçuk olmaz mıO telefon alınmaz meizu x8 bakın yada redmi note 7pro bekleyin.
Abi çok bişey istemiyorum fiyatı 2000 civarı olsun ortalama bi cihaz olsun. Az önce Note7 ye baktım o nasıl Pro yerine onu almayı düşünsem tavsiye eder misiniz?
Garantisi sıkıntısı ikisinde de var heralde garanti benim için önemli biraz ve KVK garantinin iyi olmadığını duymuştumNote 7 iyide onun sensör ve işlemci daha kötü onu alana kadar meizu x8 alırım neden dersen;
10nm üretim teknolojili ve daha güçlü işlemci sd710
Kamera aynı ayarda olur.
Meizu x8 biztech ve kvk garantili
İn cell touch ekran retina destekli iphone ekran hassasiyeti var
Ön arka kameraları başarılı. 3.5 mm jack var hoparlörler başarılı.
Kasa zaten sağlam metal ve tüm bunlarla cihaz sana 2000tl'ye geliyor. Redmi note 7 artısı belki kasa biraz daha dayanıklı ve arka kamera detay biraz iyi olur ama beklemeye değmez. X8 ona göre daha alınası benim görüşüm.
A pardon Türkiye Garantisi varmışGarantisi sıkıntısı ikisinde de var heralde garanti benim için önemli biraz ve KVK garantinin iyi olmadığını duymuştum
Hocam peki P Smart 2019 la 2018 arasından f/p açısından hangisini seçmek daha mantıklıGarantisi sıkıntısı ikisinde de var heralde garanti benim için önemli biraz ve KVK garantinin iyi olmadığını duymuştum
---- Mesajlar birleştirildi ----
A pardon Türkiye Garantisi varmış
Garantisi sıkıntısı ikisinde de var heralde garanti benim için önemli biraz ve KVK garantinin iyi olmadığını duymuştum
A pardon Türkiye Garantisi varmış
Hocam peki P Smart 2019 la 2018 arasından f/p açısından hangisini seçmek daha mantıklı
Garantisi sıkıntısı ikisinde de var heralde garanti benim için önemli biraz ve KVK garantinin iyi olmadığını duymuştum
Hocam çok teşekkür ederim önerileriniz için çok sağolun sadece son bi sorum var xiaomi mi 8 lite hakkındaki düşünceleriniz neler önerir misiniz?Bence psmart 2018 daha mantıklı çünkü uygun fiyata gündelik işleri görecek bir cihaz alıyorsun. Diğer türlü en az 2100/2200 tl verdiğin cihaz buna değecek bir cihaz olmuyorsa uygun olanı almak daha mantıklı denebilir.
Hocam çok teşekkür ederim çok sağolun tavsiyelerinizi dikkate alıcamMi 8 lite da güzel sen bilirsin ama ben in-cell touch ekranlı, sd710 işlemcili ve daha iyi arayüz ve kasaya sahip olan x8'i tercih ederim. Mi8 lite yine mutlu eder ama x8 daha iyi çünkü sd660 ile 710 arasında güç ve verimlilik anlamında sağlam bir fark var.
Neden hocam herkes çok beğenmiş2018 i yok. 2017 si var. 2019 u bilmem ama ama sakın 2017 sini alma bin pişman olursun. Şuan ben kullanıyorum. Pişmanım aldığıma
1500-2000 TLTam bütçeniz
Neden hocam herkes çok beğenmiş
1500-2000 TL