Özür Dilemiyoruz!

KintaRo

Doçent
Katılım
11 Kasım 2006
Mesajlar
641
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
Ermenilerden özür dilemek!

Belkide hala insanların nasıl desteklediğini anlamayamadığımız tek kampanya?

Konu hakkında satırlar, sayfalar yazılır belkide günlerce tartışılır ama bizlerin Türk olarak söyleyebileceği en önemli cümle; "Biz özür dilemeyeceğiz, çünkü tarihte özür dileyecek hiçbir şey yapmadık" olur. Aksini iddia eden ve aydın kesim olarak geçinen kişilerin Türk olduğundan şüphe ederiz.

Olaya değişik açıdan bakalım; özür dilenen Ermeni ırkı olduğu için ırkçılıktır. Atatürk milliyetçiliğine aykırıdır. Bunu bile bile bu eylemi gerçekleştirenin de Türk'lüğündan şüphe ederiz.

Ortalıkla tarihsel, bilimsel ve nihai olarak resmi bir şekilde kanıtlanmamış bir iddia varken, sözüm ona aydınların imza attığı bildirinin halka maledilmesi bazılarının kendi kendine gelin güvey olup özür dileme gibi bir eyleme vesile olmasından başka bişi değildir.

Sayfalarca yazmamız lazım belki. Ama yazmayacağız. Çünkü sonuca Türk halkı varacak. Kampanyamıza katılan Türk sayısı ne denli haklı olduğumuzu gösterecek. Gelin sizde katılın ve bu büyük yanlışlığı hep beraber düzeltelim.

Biz Türk olarak özür dilemiyoruz ve asla özür dilemeyeceğiz...

Eğer sizde özür dilemeyenlerdenseniz buyrun:

http://www.ozurdilemeyecegiz.com/
 
Üst