Özgün Müzik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Özgün müzikler artık bu bölüme
2dukwux.jpg

feerleas

Profesör
Reaksiyon puanı
16
daha acıklayıcı yazsaydın spybot album klıp vs mı paylasıcaz yanı ?

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Video klip müzik farketmez özgün müzik olsun yeter...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
..
Türküleri de vardır Fatih Kısaparmak ın ancak bu eser özgün müziğe daha yakın

Zor geliyor zor geliyor Elazığ bana dar geliyor..Kofiğin birine gönlünü vermiş Gakgoş bu da bana ar geliyor..
http://www.youtube.com/watch?v=b8yfIlxlN28

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Resim bir zamanlar Benim avatarımda çok sevdiğim resim arşivimde bulunan resimlerden biri çok anlamlı şeyleri ifade ediyor :)

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Şimdi ayırt edene kadar hangisi özgün hangisi düzgün ohooooo :D

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Zannedersem komünist bir müzik türü ve beş para etmez.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Zannedersem komünist bir müzik türü ve beş para etmez.

Müzik Evrenseldir Müziğin Koministi Faşisti olmaz Ama siz Ayrımcılığa alıştığınız için normaldir Müzikte Bile ayrımcı Kelimeler kullanıyorsunuz. Yılladır Sizin zihniyet O sağcı Bu solcu kafasıyla hareket etti Şuan memleketin hali içler acısı At gözlüğünü çıkarıp düzgün baksanız belki Halkların kardeşliğini veya insanları sevmeyi becericeksiniz. Ama Bir başta tür müziğe beş para etmez diyecek kadarda beş para etmiyorsunuz!

Müzik'i Beğenmiyebilirsin ama Ona hakaret etme Şansını sana kimse vermez...

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bana sizli bizli konuşup mesaj vermeye kalkma. Ahmet Kaya gibi insanın icra ettiği bir türe istediğimi söylerim.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Bana sizli bizli konuşup mesaj vermeye kalkma. Ahmet Kaya gibi insanın icra ettiği bir türe istediğimi söylerim.

İstediğini söylüyüceğin ortam burası Değil Burası özgün müzik sana göre kominist müziği Burada ne işin var??

Sana Siz Değilde Senmi diyim? senin zihniyetin çok açık Ahmet kayanın veya Zülfü livanelinin yaptığı bir müziğe beş para etmez diyecek Bir insansın peki sen kaç para edersin?

Burada Sırf tartışma çıkarmak için insanların Damarına basıyorsun Daha sonrada Neden niye Diye sorular soruyorsunuz?

Müzik evrenseldir Ama sen müziğe bile taraflı bakıyorsun Beğenmiyebilirsin Sevmiyebilirsin Dinleme Ama '' Beş para Etmez '' Gibi bir sözcük kurmak Ne kadar çirkeflik Yapılan Şarkıda emek var Tebrik takdir yerine küfür ediyorsunuz

Artık sağcılık solculuk koministlik faşistliği Bırakın Azcık İnsancıl olun Anlamıyormusunuz Bu ibareler Bizi bölüyor!

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ben siyasetin s'sini sevmem ki tazy kardeşim. Sağcıymış solcuymuş banane. Emeği de öne sürmeyelim. Ajdar bile şarkılarını bir emekle çıkarıyor. Emek olmadan hiç bir şey olmaz. Bu yazdığımz yazıları bile yazamayız. O yüzden bir işte emek var diye o iş %100 takdir toplamaz. Asıl ülkeyi biz (yani sana göre benim gibi davrananlar) değil de onlar bölüyor olmasın?

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Onları Bunlar bilmem Nereye Gitsem Şu ülkede Şu sözcüklere Gıcık oluyorum Bu sözcükler Eskidi Eskiden birbirini vurdurmak için kullanılıyordu bu sözcükler Ama hala anlatamıyorum Gördüğüm insanlara. Karşınızdaki Kişinin Dinini ırkını düşünmeyin sadece İnsancıl bi şekilde yaklaşın Şu ülkeye Turist gelince nedense Bizim halkımız hoş görü yapıcaz diye cıvkını çıkartıyorlar ama yüz yıllardır yanımızda Yaşıyan İnsanlara tahamül edemiyoruz.

Sen beyenmiyebilirsin Nefrette edebilirsin ama Burada açılan Bir konuya Beş para Etmez ibaresi koyman veya Onu dinleyen insanlara kominist damgası vurmanın anlamı nedir?

Ben kominist değilim, Faşistte değilim, Anarşistte değilim Ben Ahmet kayada Zülfü livanelide mustafa Yıldızdoğanda dinliyorum Peki ben neyim Dinlediğim Müziğe göremi beni sınıflandırıyorsunuz? Kısacası Ben Türk'üm Diğer insanlar kendilerine Bu sıfatları uygun görüyorlar onlara sadece gülüyorum...

Toplumsal Tabakalaşma Yapmaya Gerek yok. Azcık İnsancıl bakarsanız durumun ne olduğunu Türkiyede Nelerin Gerçek sorun olduğunu görebilirsiniz.