1 Ekim 2011 #1 B Blok Öğrenci Katılım 4 Temmuz 2011 Mesajlar 40 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 üyenin profiline girdiğimde ona özel mesaj çekebileceğim bir link bulamadım. yoksa bu uygulama askıya mı alındı ??
üyenin profiline girdiğimde ona özel mesaj çekebileceğim bir link bulamadım. yoksa bu uygulama askıya mı alındı ??
1 Ekim 2011 #2 B |BeyabaN| Profesör Katılım 18 Mayıs 2008 Mesajlar 3,248 Reaksiyon puanı 9 Puanları 0 forumda biraz mesaj yazman gerekiyor.
1 Ekim 2011 Konuyu başlatan #3 B Blok Öğrenci Katılım 4 Temmuz 2011 Mesajlar 40 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 lord87 dedi ki: forumda biraz mesaj yazman gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... ne kadar mesela ? sınırı ne ?
lord87 dedi ki: forumda biraz mesaj yazman gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... ne kadar mesela ? sınırı ne ?
1 Ekim 2011 #4 F Fox. Doçent Katılım 27 Mayıs 2008 Mesajlar 729 Reaksiyon puanı 4 Puanları 0 Üyelerin profilinde gerçekten mesaj gönderecek bi buton yok konu içinden üyenin ismine tıklayıp özel mesaj'a tıklayıp gönderebilirsin..
Üyelerin profilinde gerçekten mesaj gönderecek bi buton yok konu içinden üyenin ismine tıklayıp özel mesaj'a tıklayıp gönderebilirsin..
1 Ekim 2011 Konuyu başlatan #5 B Blok Öğrenci Katılım 4 Temmuz 2011 Mesajlar 40 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Fox. dedi ki: Üyelerin profilinde gerçekten mesaj gönderecek bi buton yok konu içinden üyenin ismine tıklayıp özel mesaj'a tıklayıp gönderebilirsin.. Genişletmek için tıkla ... tşk.ler dediğin şekilde denedim. mesaj gönderildi. sağ ol. eski forum sisteminde profilde pm için bir buton vardı. oradan aklımda kalmış. nereden aklıma gelecek yeni sistemde konu içerisinden gönderiliyor.
Fox. dedi ki: Üyelerin profilinde gerçekten mesaj gönderecek bi buton yok konu içinden üyenin ismine tıklayıp özel mesaj'a tıklayıp gönderebilirsin.. Genişletmek için tıkla ... tşk.ler dediğin şekilde denedim. mesaj gönderildi. sağ ol. eski forum sisteminde profilde pm için bir buton vardı. oradan aklımda kalmış. nereden aklıma gelecek yeni sistemde konu içerisinden gönderiliyor.