Troy dedi ki:hemen ayar veriorum o zaman![]()
PcMaSTeR dedi ki:Troy dedi ki:hemen ayar veriorum o zaman![]()
Vayy İmtiyazlısından DiyorsunBende Yeni Bir Üye Kaydı yapayım Şöle En Dişi'lisinde
![]()
alicia dedi ki:niye sınırsız degil boyle bi kısıtlama oldugunu yeni ogrendim bilsem dikkatli kullanırdım![]()
emelden dedi ki:PcMaSTeR dedi ki:Troy dedi ki:hemen ayar veriorum o zaman![]()
Vayy İmtiyazlısından DiyorsunBende Yeni Bir Üye Kaydı yapayım Şöle En Dişi'lisinde
![]()
Haksızlık etme ama sen istedinde yapmadı mı Administrator'ümüz.
İyi olmuş bencede biraz daha artması.
Mr.Fastfinger dedi ki:Bedava buldu bol bol kullanıyor yok öyle 1 mesaj 2 kontör gibi bir uygulama yapsak aslında![]()
Troy dedi ki:Mr.Fastfinger dedi ki:Bedava buldu bol bol kullanıyor yok öyle 1 mesaj 2 kontör gibi bir uygulama yapsak aslında![]()
walla, forumda şu kadar mesaj göndermeden özel mesaj gönderememe seçeneği bile var ama ben ramazan ayında insaflı davranıorum
Troy dedi ki:Mr.Fastfinger dedi ki:Bedava buldu bol bol kullanıyor yok öyle 1 mesaj 2 kontör gibi bir uygulama yapsak aslında![]()
walla, forumda şu kadar mesaj göndermeden özel mesaj gönderememe seçeneği bile var ama ben ramazan ayında insaflı davranıorum
PcMaSTeR dedi ki:Troy dedi ki:Mr.Fastfinger dedi ki:Bedava buldu bol bol kullanıyor yok öyle 1 mesaj 2 kontör gibi bir uygulama yapsak aslında![]()
Aslında Niyet belli, Özelden Çene Çalana Kadar Forumda yazışsın bari hareketlilik olur babında![]()
![]()
emelden dedi ki:PcMaSTeR dedi ki:Troy dedi ki:Mr.Fastfinger dedi ki:Bedava buldu bol bol kullanıyor yok öyle 1 mesaj 2 kontör gibi bir uygulama yapsak aslında![]()
Aslında Niyet belli, Özelden Çene Çalana Kadar Forumda yazışsın bari hareketlilik olur babında![]()
![]()
Sabah sabah hareketliyiz epey aslında.![]()
TTNet Adsl politikası bol abone ama sınırlıTroy dedi ki:alicia dedi ki:niye sınırsız degil boyle bi kısıtlama oldugunu yeni ogrendim bilsem dikkatli kullanırdım![]()
Spam yapmasınlar diye
harikasın ya güzel fikirMr.Fastfinger dedi ki:Bedava buldu bol bol kullanıyor yok öyle 1 mesaj 2 kontör gibi bir uygulama yapsak aslında![]()