Anket Oyunumun adı ne olsun?

Ne olsun?

• İsmet

Kullanılan: 7 50.0%
  • Cafer

Kullanılan: 7 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    14

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Arkadaşlar yeni bir oyun geliştiriyorum. İnşallah üçüncü oyunum olacak.
Oyunun adı: "Topçu Başı ankette seçilen isim Bey" şeklinde olacak

Şimdi oyunun hikayesi şöyle;

Seçeceğiniz adda ki karakterin mesleği topçu başıdır ve gökyüzünden belirlenen harf toplarıyla, kelimeler türeterek genel kültür testi yapıyor ve hızlı düşünmek içinde süre belirlemiş kendine.
Örneğin "Türkiye'nin 5 harfli bir şehri:" adlı cümlenin sonuna "Adana" kelimesini topları vurarak harf düşürecek ve doğruysa 20 puan kazanacak.

Yaklaşık 100 bölüm ve her bölümde 1 ile 4 arasında soru farklı sorular olacaktır.

İsme siz karar verin.

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
hocam camisiz olmaz cami koyun instagram mizah sayfalarında patlamazsa bişi bilmiyorum küçük resimle bile koysanız olur direk yayılır xd
Bu, 0 altında IQ'sü olanların eğlence ve eleştiri anlayışıdır. İnsanlara bir şey katmaz ve anlamı asla yoktur. Komik hiç değildir. Amipten farkları yoktur ve gelişmeyeceklerdir.

Halbuki bir çok oyun yapımcıları, kendi kültüründen oyunlarına bir şeyler katmıştır ve fazla eleştirilmemiştir. Bir Call of Duty'nin Kabe ile dalga geçmesi, ağır yönden eleştirilmiş.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Arkadaşlar yeni bir oyun geliştiriyorum. İnşallah üçüncü oyunum olacak.
Oyunun adı: "Topçu Başı ankette seçilen isim Bey" şeklinde olacak

Şimdi oyunun hikayesi şöyle;

Seçeceğiniz adda ki karakterin mesleği topçu başıdır ve gökyüzünden belirlenen harf toplarıyla, kelimeler türeterek genel kültür testi yapıyor ve hızlı düşünmek içinde süre belirlemiş kendine.
Örneğin "Türkiye'nin 5 harfli bir şehri:" adlı cümlenin sonuna "Adana" kelimesini topları vurarak harf düşürecek ve doğruysa 20 puan kazanacak.

Yaklaşık 100 bölüm ve her bölümde 1 ile 4 arasında soru farklı sorular olacaktır.

İsme siz karar verin.
İkiside değil.Bence Muhittin olmalı.??????

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,027
Cafer'i de çok seçmişler ha. İsmet daha uygun geliyor sanki, bu seçeneklerden bağımsız olarak Ömer'i önerirdim fakat akrabalardan seçiyorsunuz herhalde. Bir de oyunu tamamlayınca burada paylaşmayı unutmayın.

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Eşit gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cafer'i de çok seçmişler ha. İsmet daha uygun geliyor sanki, bu seçeneklerden bağımsız olarak Ömer'i önerirdim fakat akrabalardan seçiyorsunuz herhalde. Bir de oyunu tamamlayınca burada paylaşmayı unutmayın.
Paylaşırım.

Son düzenleme: