Muhammed Arda
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Önceki konuyu yanlış başlıkta açtığım için yeni bir konu açtım. Oyun yapıyorum oyunun linkini atsam dener misiniz ?
Unity kullanıyorum 2d oyun Leps world gibi ancak daha kalitelisi olucak basit ama detaylı ?Denerim, bu arada hangi oyun motorunu kullanıyorsun?Konusu nedir?
kaynak koduyla verirseniz inceleme şansı olanlar faydalanabilir bence. Ayrıca denemeyi isterim.Unity kullanıyorum 2d oyun Leps world gibi ancak daha kalitelisi olucak basit ama detaylı ?
Link atın bakalım oyunaÖnceki konuyu yanlış başlıkta açtığım için yeni bir konu açtım. Oyun yapıyorum oyunun linkini atsam dener misiniz ?
Dünden beri 3 tane konu açtım 3 üne de cevap yazdın thxEvet, deneyebilirim.
son hatalar var onları giderip link atıcam herkezeLink atın bakalım oyuna![]()
son hatalar var onları giderip link atıcam herkezeLink atın bakalım oyuna![]()
Leps World gibi yani platform oyunu.Unity kullanıyorum 2d oyun Leps world gibi ancak daha kalitelisi olucak basit ama detaylı ?
Son hatalar var cyberpink gibi olsun istemiyorum o yuzden 2 3 gündür hataları kontrol ediyoruzkaynak koduyla verirseniz inceleme şansı olanlar faydalanabilir bence. Ayrıca denemeyi isterim.
evetLeps World gibi yani platform oyunu.
Platform oyunu Cyberpink gibi olmaz merak etmeSon hatalar var cyberpink gibi olsun istemiyorum o yuzden 2 3 gündür hataları kontrol ediyoruz