Öneri Oyunum Nasıl Şuanda Tavsiyeleriniz Nelerdir

Byjohhny 3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Foruma video ekleme yerini bulamadım diye youtube de paylaştım
15 yaşındayım ilk defa kod yazıyorum
Daha düşmana saldırma düşmanın bize saldırmasını eklemedim yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum daha 15 yaşındayım e ilk kez kodlama yapıyorum lütfen buna göre eleştiri yapın teşekkürler
Oyun videosu : Bide oyunu epic games te nasıl yayınlarım şirket felan diyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up.

Son düzenleme:

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Daha düşmana saldırma düşmanın bize saldırmasını eklemedim yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum daha 15 yaşındayım e ilk kez kodlama yapıyorum lütfen buna göre eleştiri yapın teşekkürler

Up.
İlk oyuna göre gayet iyi

Bölüm tasarımları güzel duruyor ama oyunun daha geliştirilmesi gerek sen bu oyuna yeni bölümler ve canavarlar eklersen daha güzel olur.

Byjohhny 3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Aslında 2 tür zombi bi tane de boss koymayı düşünüyordum ayrıca levelleri nasıl yapacağımı düşünürken zorlanıyorum biraz açıkcası tavsiye için teşekkürler

Başka bi eleştirisi olan yok mu

Up.

Reaksiyon puanı
286

Up.
Oyunu geliştirirsen daha iyi olacak. Mesela ses efekti ekle. Zıplama efekti ekle fln bu daha da güzel yapacaktır oyunu. Oyuna karakter de ekleyebilirsin. Ve birkaç bölüm daha yap.

Byjohhny 3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Plartfom oyunu olduğu için arkadan telifsiz bir kaç müzik eklemeyi düşünüyordum ama dediğinizi dikkate alacam teşekkürler

Acaba epic games olayını bilen var mı

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Güzel.

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
929
Epic'te İndie tarzı oyun yayınlamak zor biraz, buraya tıklayıp en alttaki bir formu doldurarak başvuru yapabilirsin. Bu tarzda yaklaşık birkaç milyon oyun olduğu için kabul edileceğini sanmıyorum fakat denemiş olursun.

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
929
Okudum ama işte şirket ismi şirket sitesi felan diyor onları nasıl yapacam

Eksiklerimi söyleyebilir misiniz acaba
Marka veya şirket belirtmelisin, yoksa olmaz.
Oyununu yayınlamayı çok istiyorsan Steam'e yönelebilirsin, 100 doları geçirir fakat.

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124

Up.
Şahsen bi kaç oyunda canavar sesleri yapmıştım ben.Eğer lazım olursa benim sesimi kullanabilirsin.

Byjohhny 3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Epic games şirket hakkında ne yapacağımı bilen biri bakabilir mi

Şahsen bi kaç oyunda canavar sesleri yapmıştım ben.Eğer lazım olursa benim sesimi kullanabilirsin.
Gerçekten mi zombi sesi var mı böyle vöğhh diye söylenenler var ya çok teşekkür ederim izin verdiğiniz için

Marka veya şirket belirtmelisin, yoksa olmaz.
Oyununu yayınlamayı çok istiyorsan Steam'e yönelebilirsin, 100 doları geçirir fakat.
Resmi bişey olmak zorunda mı yani gerçek resmi bildiğimiz şirketlerden

Yoksa sözde bi şirket yeterli mi

Oyunu steam'de yayınlarım da 500 lira gibi bişey istiyor bende 15 yaşındayım o parayı bulamam zararı çıkaracağını bilsem yine koyarım bi şekilde ama

Byjohhny 3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Zaten pat diye bitirme hedefim yok adam akıllı güzel bi oyun yapmak istiyom gerekirse 6 7 ay sürsün ama oyunu yayınlamak da istiyorum tek sorun nasıl yayınlayacağımı bilmemem

Up.

Son düzenleme:

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
929
...
Resmi bişey olmak zorunda mı yani gerçek resmi bildiğimiz şirketlerden
...
Zorunlu. Vergi vermen lazım.

İlla oyun yayımlacağım diyorsan Roblox Studio, Core veya Play Store için oyun yapabilirsin.

Pava

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

Up.
Oyun grafiklerini kendin mi yaptın? Eğer alıntı ise oyunu yayınladığın zaman sıkıntı çıkabilir, bunun olmasını istemeyiz.

Byjohhny 3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hayır hazır asset kullandım ama zaten bedava assets diye yazıyor Google resimlerden indirmedim

Zorunlu. Vergi vermen lazım.

İlla oyun yayımlacağım diyorsan Roblox Studio, Core veya Play Store için oyun yapabilirsin.
Onlarda kimse bilmiyor ben bile yeni duydum play store hariç tabi ki o da olmaz çünkü pc oyunu yapmak istiyorum

Pava

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Hayır hazır asset kullandım ama zaten bedava assets diye yazıyor Google resimlerden indirmedim

Onlarda kimse bilmiyor ben bile yeni duydum play store hariç tabi ki o da olmaz çünkü pc oyunu yapmak istiyorum
Tamamdır, başarılar dilerim.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Biraz daha uğraşıp sabırlı olursan daha iyisini yapabilirsin. Çok iyi oyun yapmak zaman ve para isteyebilir. Ama bir yerden başlamak lazım bence. Böyle basit gibi olabilir ilk oyunların ama zamanla kendini daha da geliştirebilirsin. İyi başarılar. ?
Oyuna biraz daha yeni bir şeyler eklemelisin bence. Farklı bölümlerde farklı arkaplan ve kaplama gibi. Bir de farklı zombiler veya ne eklemek istiyorsan onu ekle. Oyunda bir kaç boss olsa iyi olur. Yapacağın levellerin sayısına göre boss sayısı değişebilir.

Byjohhny 3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Biraz daha uğraşıp sabırlı olursan daha iyisini yapabilirsin. Çok iyi oyun yapmak zaman ve para isteyebilir. Ama bir yerden başlamak lazım bence. Böyle basit gibi olabilir ilk oyunların ama zamanla kendini daha da geliştirebilirsin. İyi başarılar. ?
Oyuna biraz daha yeni bir şeyler eklemelisin bence. Farklı bölümlerde farklı arkaplan ve kaplama gibi. Bir de farklı zombiler veya ne eklemek istiyorsan onu ekle. Oyunda bir kaç boss olsa iyi olur. Yapacağın levellerin sayısına göre boss sayısı değişebilir.
Bu oyunu bitirdikten sonra 3d oyun yapmayı düşünüyorum youtube den bi kaç video izleyecem level sayısı da fazla abartmadan en fazla 3 tane olmasını düşünüyorum

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
929

Kimse bilmiyor? Roblox'ta büyümek diğerleri arasından en kolayı diyebilirim, gece yayınladığın oyun sabah anlık 50k kişi olabiliyor. Roblox'un aylık oyuncu sayısı Steam'inkinden fazla.

Byjohhny 3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Gerçekten mi inanın şuan çok şaşırdım ismini gerçekten ilk defa duymuştum

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,727
Yanlış görmediysem karakter koşup durduğunda bir miktar kayıyor. Bunun boss savaşlarında zorluk çıkaracağını düşünüyorum. Boss ile savaşırken bu kayma yüzünden karşı atak yiyip hasar alabilir.

Byjohhny 3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Aslında onu bilerek düzeltmedim gerçekcilik katma açısından çünkü bizde koştuğumuzda birden duramıyoruz aslında bi hata sonucu böyle oldu ama gerçekcilik açısından değiştirmedim

Reaksiyon puanı
44
bence ilk oyuna göre iyi ama arka plan ağaçlar yerine daha fantastik bir şeyler olabilir
örnek :
asdasd.jpg

dsfsd.jpg
drtgdrtg.jpg

oyunun bölümlerine göre uydurursan çok güzel olacağını düşünüyorum.

Byjohhny 3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Assets klasörünün içinde bu vardı bende bunu kullandım

Merak ettiğim bişey soracam demo çıkarsam kaç kişi oynar

Byjohhny 3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
O da zor iş bir çok forumda paylaşırım da çok fazla kişinin umrunda olmaz

talebesultan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
150
kodlama bilgim yok ama çok oyun bilgim var :D, karakter biraz yavaş hareket ediyor sanki ne dersin ?

Reklamını iyi yaparsan çok kişi oynar. ''Sen oyununu iyi yap, bu platformda herkes destek verir. daha bugün katıldım muazzam bir destek var''