Oyunu oynuyorum çıkmak istediğimde bilgisayar donup kalıyor

Nightmare0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle selam herkese önce sistemini veriyim Geforce MX150 , İ5 8250U , RAM 8GB , 1.8GHZ , 1TB bilgisayarım laptop markası lenovo bu donup kalma hatası watch dogs oynarken oldu oyunları şarjda takılı oynamadığım zaman oyunlar kasıyor bende ve hayvani derecede fanlar çalışır bi gün oynamaya başladım elektrikler gitti tabi şarj aletinde çalışmıyor sonra oyundan çıkıyım dedim tam çıkma tuşuna bastım ekran dondu klavyeye dokunuyorum hiç bişey olmuyor farede bi işe yaramıyor yaklaşık 2 buçuk saatten beri bekliyorum ama hala ekran donuk halde ne yapmalıyım ?

berkegunaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Şarj cihazı takılıyken bilgisayar max performans verir genelde. Takılı değilkende ayarlardan tam performansa ayarlaman lazım o zaman sorunun çözülebilir. Bilgisayarı restleyip böyle dene istersen

okipookie67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
öncelikle şarjda olmadığın zaman kasması normal çünkü bilgisayar şarjı bitmesin diye kendini güç tasarrufu moduna alır. Donmaya gelince güç ayarları arasında değişiklik yaparken işlemciye fazla yük binmiş olabilir. Donma doğaldır yani resetlemen tek çözüm.

Nightmare0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Şarj cihazı takılıyken bilgisayar max performans verir genelde. Takılı değilkende ayarlardan tam performansa ayarlaman lazım o zaman sorunun çözülebilir. Bilgisayarı restleyip böyle dene istersen
Zaten bilgisayarı kapatamıyorum sorun o ama yinede cevap verdiğin için sağol bilgisayarın şarjı bitti düzeldi

---- Mesajlar birleştirildi ----

öncelikle şarjda olmadığın zaman kasması normal çünkü bilgisayar şarjı bitmesin diye kendini güç tasarrufu moduna alır. Donmaya gelince güç ayarları arasında değişiklik yaparken işlemciye fazla yük binmiş olabilir. Donma doğaldır yani resetlemen tek çözüm.
Bilgisayarın şarjı bitti ama yine de sağol düzeldi

Son düzenleme:

Nightmare0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayarın şarjı bitti ama yine de sağold
Güç tuşuna basılı tutmayı denedin mi?
Aaaa onu unuttum ama kapa düğmesine sadece bastığımdada olmuyordu ama yine de teşekkürler yine aynı sorunla karşılaşırsam denerim