Oyunu oynarken görüntü bozuluyor

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Merhaba arkadaşlar.Bilgisayarda metin 2 oyununun bir PVP versiyounu açtım fakat durum vahim.Oyun sıkıntısız sorunsuz hızlıca açılıyor.Ondan sonra oyunda hareket edince görüntü allak bullak oluyor resimler aşağıda.Karakterler binalar yapıtlar bir kayboluyor bir geliyor.Sağ üstteki haritadan 9 tane oluyor falan görüntü gidiyor.Sabit durduğumda hiçbir sorun yok.

PC Özelllikleri: 512mb ram.360GB HDD.216mb Ekran akrtı.AMD işlemci.Aslında hızlı PC.Diğer oyunları sorunsuz açıyor.

RESİMLER:

MP1dg9.jpg

LYvbOJ.jpg

LYvbbJ.jpg

mrX2oV.jpg

4ZpajQ.jpg

YjdgQz.jpg

g4POP2.jpg

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.Bu arada config'den GFX Bölümünden FOG, TNL, Shadow ayarlarının hepsini denedim.İşe yaramadı.Haberiniz olsun.Lütfen konuda bilgisi olmayanlar oyunu silip baştan kur demesin.Anlayışınız için teşekkür ederim.

NOT: Kasanın içi açılıp tozu alınmıştır.Ramlerin ve ekran kartının yuvası silinip üflenmiştir.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Merhaba arkadaşlar.Bilgisayarda metin2 oyununun bir PVP versiyounu açtım fakat durum vahiy.Oyun sıkıntısız sorunsuz hızlıca açılıyor.Ondan sonra oyunda hareket edince görüntü allak bullak oluyo resimler aşağıda.Karakterler binalar yapıtlar bi kayboluyor bi geliyor.Sağ üstteki harita dan 9 tane oluyo filan görüntü gidiyor.Sabit durduğumda hiçbir sorun yok.

PC Özelllikleri: 512mb ram.360GB HDD.216mb Ekran akrtı.AMD işlemci.Aslında hızlı PC.Diğer oyunları sorunsuz açıyor.

Sorun pc de degil pvp serverde. Temiz bir mt2 kur sonra pvp serverin packini at duzelecektir.

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Sorun pc de degil pvp serverde. Temiz bir mt2 kur sonra pvp serverin packini at duzelecektir.

Eminsin demi kardeş.İlk türkü kurcam en baştan sorna PVP yi içine atcam yani en baştan kurcam öylemi?

bananaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Üstadım bu yaşadığının bir benzerini geforce 5500fx ekran kartın da yaşadım benim kendime bulduğum çözüm ekran kartı driver ını güncellemekti umarım yardımcı olabilmişimdir

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Üstadım bu yaşadığının bir benzerini geforce 5500fx ekran kartın da yaşadım benim kendime bulduğum çözüm ekran kartı driver ını güncellemekti umarım yardımcı olabilmişimdir

mdemiralin söylediğini yaptım olmadı.Büyük ihtimalle ekran kartı driveridir diye düşünüyorum.Yanlız senden yardım isteyeceğim.Driver konularında pek bilgim yok sistem özellikleri aşağıda hangi driveri indireceğim konusunda yardımcı olabilir misin?

DXDİAG:
5oqGmL.jpg

LYGO1o.jpg

Yardımcı olursan çok sevinirim.Sağlam bi link bulabilirsen burda paylaş.
Şimdiden teşekkürler.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
mdemiralin söylediğini yaptım olmadı.Büyük ihtimalle ekran kartı driveridir diye düşünüyorum.Yanlız senden yardım isteyeceğim.Driver konularında pek bilgim yok sistem özellikleri aşağıda hangi driveri indireceğim konusunda yardımcı olabilir misin?

DXDİAG:
5oqGmL.jpg

LYGO1o.jpg

Yardımcı olursan çok sevinirim.Sağlam bi link bulabilirsen burda paylaş.
Şimdiden teşekkürler.

Sürücünüzü Driver Magician 4.5 ve ya DriverMax 7.48 sürümüyle güncellemeyi deneyin. Eğer aynı sorunu yaşarsanız başka bir ekran kartıyla ve ya başka bir oyunla deneyin. Sorunun neden olduğu şeyi bulmaya çalışın

bananaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Üstadım http://www.nvidia.com.tr/drivers sitesinden otomatik cihaz belirlemeye basarsan en güncel süruculeri gösterecektir güncellemeden önce önlem olarak sistem geri yüklemeden kaydet sonra güncelle ve ekran 8bit olduğunda düzelene kadar bilgisayarı yeniden başlat umarım yardımcı olabilmişimdir
Not:Sistem geri yükleme noktası (tam ismini bilmiyorum)yapmadan güncellemeni hiç tavsiye etmem ben acemi iken az sorun çözmedi[emoji2]

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Sürücünüzü Driver Magician 4.5 ve ya DriverMax 7.48 sürümüyle güncellemeyi deneyin. Eğer aynı sorunu yaşarsanız başka bir ekran kartıyla ve ya başka bir oyunla deneyin. Sorunun neden olduğu şeyi bulmaya çalışın

Kardeş yazmışsın da nasıl güncelleneceğini bilmiyorum.Bu konularda pek bilgim yok link filan atsanız da ordan driverleri indirip kursam olmaz mı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Üstadım http://www.nvidia.com.tr/drivers sitesinden otomatik cihaz belirlemeye basarsan en güncel süruculeri gösterecektir güncellemeden önce önlem olarak sistem geri yüklemeden kaydet sonra güncelle ve ekran 8bit olduğunda düzelene kadar bilgisayarı yeniden başlat umarım yardımcı olabilmişimdir
Not:Sistem geri yükleme noktası (tam ismini bilmiyorum)yapmadan güncellemeni hiç tavsiye etmem ben acemi iken az sorun çözmedi[emoji2]

Deniyorum :)

bananaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başarıyla yükledinmi o halde bile dözelmediyse başka bir fikrim yok

#Redfoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eski bir Metin2 oyuncusu olarak: Ekran kartı'ni güncelle ve oyunu en baştan kurup sonra üzerine serverin full pack'ini kur. Bu tür sorunlar genelde full pack kurmadigindan kaynaklanir👍

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Başarıyla yükledinmi o halde bile dözelmediyse başka bir fikrim yok

Eyw

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eski bir Metin2 oyuncusu olarak: Ekran kartı'ni güncelle ve oyunu en baştan kurup sonra üzerine serverin full pack'ini kur. Bu tür sorunlar genelde full pack kurmadigindan kaynaklanir

Ekran kartını güncelleyebilsem :) Pek anlamıyorum driver işlerinden fakat full pack kafama yattı doğrusu denemek lazım.

samettsongur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pvp üstüne PvP kurduğun zaman bu hatayı vermesi normal eğer böyle bisey yaptiysan , eğer yine hata aliyosan yapicak bisey yok PvP bozuk bence[emoji818]

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Çok zaman geçti bu oyunları bıraktım fakat aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözümü görüntü sürücüsü yüklemektir.
[h=1]Nvidia GeForce Driver 352.86 (32-bit)[/h]
İndirdim sorun çözüldü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bendede öyle oluyo giriş ekranına girince grafikler birbirine giriyor işetim sistemim windows8
6gb ram ve 3gb ekran kartı bilgisi olan yardım etsin