hocam koltuk güzelde site görmedim daha önce n11 gibi yerlerde satılıyormu kral ?![]()
TÜRKSİT BUMBLEBEE YÖNETİCİ ve OYUNCU KOLTUĞU KİRMİZİ
TÜRKSİT BUMBLEBEE YÖNETİCİ ve OYUNCU KOLTUĞU KİRMİZİturksitburo.com
![]()
Alpha Oyuncu Koltuğu Koltuğu Sarı - 96555S
Ofis Malzemeleri Modellerinde Lider Marka OFİSEL, Gerek Kalite gerek ise Modern Tasarımları ile öncü firmalar arasında yer almaktadır. Tüm Ofis Malzemeleri Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız..ofisel.com
İkisde n11'de satılıyor ama bütçeni aşıyor.hocam koltuk güzelde site görmedim daha önce n11 gibi yerlerde satılıyormu kral ?
hocam şu nasıl ?İkisde n11'de satılıyor ama bütçeni aşıyor.
Güzel gözüküyor fakat yorumlarda birisi süngerini pek fazla beğenmemiş
İçine Sİndiyse Al Bide Alacakken Yorumlarada Bakmaya Dikkat ET
hocam 18 yorum ile 5 yıldz almış birde siz iyice baksanız eğer okey derseniz almayı düşünüyorum @DOG SANS sizde aynı şekil hocam rica etsem ?İçine Sİndiyse Al Bide Alacakken Yorumlarada Bakmaya Dikkat ET
hocam sonuç olarak ne diyorsunuz alınırmı detaylı bakma şanşınız varmıdır ilana ona göre alım rica etsem kral ?Güzel gözüküyor fakat yorumlarda birisi süngerini pek fazla beğenmemiş
Ben Alpha'yı öneririm. Seçim senin.hocam 18 yorum ile 5 yıldz almış birde siz iyice baksanız eğer okey derseniz almayı düşünüyorum @DOG SANS sizde aynı şekil hocam rica etsem ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sonuç olarak ne diyorsunuz alınırmı detaylı bakma şanşınız varmıdır ilana ona göre alım rica etsem kral ?
hocam site güvenilirmi?Ben Alpha'yı öneririm. Seçim senin.
Güvenilir.hocam site güvenilirmi?
kral tavsiyen varmıdır max 700 tl f/p ?Gaming adıyla üretilen koltukların aslında normal bilgisayar sandalyelerine oranla daha konforsuz olduğunu duydum. Başlık kısmının oransız olduğu, kiminin boynuna denk geldiği, kiminin kafasının boşta kaldığı ve ayarlanabilir olmadığı içinde sağlıklı olmadığını söylüyorlar.
Merhaba 600-700 tl oyuncu koltuğı tavsiyesi lazım ? yardımcı olacak