Oyunu koltuğu Öneri

spigen

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Merhaba 600-700 tl oyuncu koltuğı tavsiyesi lazım ? yardımcı olacak

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,554

spigen

Asistan
Reaksiyon puanı
45

hocam koltuk güzelde site görmedim daha önce n11 gibi yerlerde satılıyormu kral ?

spigen

Asistan
Reaksiyon puanı
45
İçine Sİndiyse Al Bide Alacakken Yorumlarada Bakmaya Dikkat ET
hocam 18 yorum ile 5 yıldz almış birde siz iyice baksanız eğer okey derseniz almayı düşünüyorum @DOG SANS sizde aynı şekil hocam rica etsem ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel gözüküyor fakat yorumlarda birisi süngerini pek fazla beğenmemiş
hocam sonuç olarak ne diyorsunuz alınırmı detaylı bakma şanşınız varmıdır ilana ona göre alım rica etsem kral ?

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,554
hocam 18 yorum ile 5 yıldz almış birde siz iyice baksanız eğer okey derseniz almayı düşünüyorum @DOG SANS sizde aynı şekil hocam rica etsem ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sonuç olarak ne diyorsunuz alınırmı detaylı bakma şanşınız varmıdır ilana ona göre alım rica etsem kral ?
Ben Alpha'yı öneririm. Seçim senin.

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
Gaming adıyla üretilen koltukların aslında normal bilgisayar sandalyelerine oranla daha konforsuz olduğunu duydum. Başlık kısmının oransız olduğu, kiminin boynuna denk geldiği, kiminin kafasının boşta kaldığı ve ayarlanabilir olmadığı içinde sağlıklı olmadığını söylüyorlar.

spigen

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Gaming adıyla üretilen koltukların aslında normal bilgisayar sandalyelerine oranla daha konforsuz olduğunu duydum. Başlık kısmının oransız olduğu, kiminin boynuna denk geldiği, kiminin kafasının boşta kaldığı ve ayarlanabilir olmadığı içinde sağlıklı olmadığını söylüyorlar.
kral tavsiyen varmıdır max 700 tl f/p ?

abcdefdfhgjas

Profesör
Reaksiyon puanı
751