Oyunseverlere Özel Fare

filtrekahve

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
0
Genius, oyun severler için özel faresini satışa sundu. Yeni ürün, tepki süresi ve hareket yeteneğiyle dikkat çekiyor. Genius'un NetScroll G500 Laser adını verdiği yeni faresi oyunseverlerin ilgisini çekeceğe benziyor. Gelişmiş lazer motoru ile 2000/1600/800 dpi değiştirilebilir çözünürlük sayesinde oyun tutkusunu arttırıyor.

g5001239883321.jpg

Genius G500, özellikleriyle oyun severleri kendine çekeceğe benziyor.

NetScroll G500 Laser'ın getirdiği bir diğer yenilik ise farenin ağırlığının istenen şekilde ayarlanabilmesi. Bu yenilik, her türlü FPS ve strateji oyunlarında bozuk para koyarak farenin ağırlığının istenildiği gibi ayarlanabilmesini sağlıyor.

Yüksek Tıklama Ömrü

Genius'un bu yeni faresi 8 milyon tıklama ömrüyle de dikkat çekiyor. Bu sayede oyun severlere kesintisiz oyun keyfi sunan NetScroll G500 Laser, teflon alt yüzeyi ve her iki el ile de rahatlıkla kullanılabilmesiyle dikkat çekiyor.

genius_g5001239883398.jpg

NetScroll G500, 8 milyon tıklama ömrü sunuyor.

Üzerinde dört buton bulunan G500 Laser, gümüş renk ile satışa sunulacak. Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı ise 33.30 TL olarak duyuruldu.

:: Oyun oynadığınız farenizden memnun musunuz?

Bilgi için: Genius
Yazan: Melih Çelik
SDN - http://shiftdelete.net

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
İyi oyuncu için özel donanım olduğuna inanmıyorum oynayan adam her türlü oynar :)

pLaTooN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
a4 tech foreva :pinch:

Bana kalırsa oyunlar için +donanım almaya gerek yok. Neyimize yetmiyor sıradan bir klavye ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Evet mesela ben oyun oynarken fiziksel olarak masanın üstündekilere bakmıyom bakmadan oynuyom yani oyun için klavye,mouse değiştirilmez sistem değiştirilir sistem ama fiyatı bence pek uygun değil mesela bizim burda 30 tlye 1 gb ram var.Yani bu mouseu alacağıma ram alırım daha iyi.Ama güzelmiş yine de.30 tlem var şu anda işlemci için biriktiriyorum eğer buradan o athlon x2 7750yi ya da phenom II X3'kazanamassam işlemci alacam.Bu mousea para vermem ben.Ama çok istersem o başka.

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Soru: Bu tür fareler neden kablosuz olmaz?

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Cevap:İstediğin Verimi Alamazsın... Mouse nin Çıldırması Oraya Buraya Gitmesi vs vs vs..

1 yıldır logitech kablosuz fare kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. dpi beni ilgilendirmediği için kaç dpi olduğunu bile bilmiyorum ama counter strike manyağı olarak işimi gördüğünü söyleyebilirim...

orionuke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soru: Bu tür fareler neden kablosuz olmaz?
Takılmalar yaşanıyor.

Fare gereksiz diyenlere: Oyun oynarken farenizin çok seri olması lazım. Sağlaksanız, farenizi sağa doğru götürürken başparmağınızın mouse pad'e değmemesi lazım ki hızlı hareket edebilesiniz. FPS oynuyorsanız, başparmağınız mouse pad'de sürüklenirse, oyun karakterinin kafasını yeterince çabuk çeviremezsiniz; ki bu da yeterince iyi oynayamamız anlamına gelir.