Mantıklı geldi hocam teşekkür ederim .SSD'ye windowsu ve sık oynadığın boyutu yüksek oyunları kur böylece daha kısa sürede açılır. Az oynadığın oyunları ve programları HDD'ye kur
bulamadım hocam1) Görev çubuğunu sağ tıklayıp görev yöneticisini açın.
2)Ve detaylı görmek için alttaki şeye bası Ordan disk bölümüne gelin türünün ne olduğu yazar orada.
Windows'u SSD'ye kurup oyunları HDD'ye kur. Bence
Performans sekmesini diyor. 2004 ve üzeri için geçerli dediği.Mantıklı geldi hocam teşekkür ederim .
Mesaj otomatik birleştirildi:
bulamadım hocam
oraya kadar geldim ama orada disk modelinden başka bir yazı göremedimPerformans sekmesini diyor. 2004 ve üzeri için geçerli dediği.![]()
Bu bilgisayarda SSD olduğuna emin misin? Şu an görünürde sadece 1 tane disk var ve o disk 2 ye bölünmüş olarak görünüyor.oraya kadar geldim ama orada disk modelinden başka bir yazı göremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nedenini bilmiyorum ama şu an bilgisayara sadece 1TB boyutunda bir tane disk takılı. 1TB boyutunda bir SSD veya HDD olabilir bu ekrandan göremiyorum fakat tek söyleyebileceğim şu an bu bilgisayarda sadece 1 tane disk olduğu.
formatın zamanı gelmiş son zamanlarda saçmalamaya başladı
o zaman d diski c diskinin bir parçası ben iki düşünüyodumNedenini bilmiyorum ama şu an bilgisayara sadece 1TB boyutunda bir tane disk takılı. 1TB boyutunda bir SSD veya HDD olabilir bu ekrandan göremiyorum fakat tek söyleyebileceğim şu an bu bilgisayarda sadece 1 tane disk olduğu.