Oyunları inceleyebileceğim bir site var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akif52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Oyunları inceleyebileceğim bir site var mı ?

böyle oyun haberlerini takip edebileceğim,oyunları inceleyebileceğim ( görsellerle - tanıtım açıklayıcı yazılarla ve videolarla) bir site arıyorum..

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Oyunları incelemekten kasın nedir? incelenmiş oyunları okumak mı istiyorsun oyun mu incelemek istiyorsun?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Bunun için ayrı siteler var mı bilmiyorum da oyun şirketlerinin örneğin Rockstar games, Valve, Ea games gibi şirketlerin resmi sitelerini veya twitter gibi sayfalarını takip etmen iyi olur. :)

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Bunun için ayrı siteler var mı bilmiyorum da oyun şirketlerinin örneğin Rockstar games, Valve, Ea games gibi şirketlerin resmi sitelerini veya twitter gibi sayfalarını takip etmen iyi olur. :)

bildiğim bir oyunu araştırmak için değil bilmediğim oyunları öğrenmek amacıyla diyorum.
birde şöyle diyelim : oyun isimleri - oyunlar hakkında bilgim var ama dahada genişletmek istiyorum ne yapabilirim ?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
bildiğim bir oyunu araştırmak için değil bilmediğim oyunları öğrenmek amacıyla diyorum.
birde şöyle diyelim : oyun isimleri - oyunlar hakkında bilgim var ama dahada genişletmek istiyorum ne yapabilirim ?
Bunun için ayrı bir site yok sanırım en iyisi Google amcadır :)

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
merlinin kazanı var Türkçe bu isimle bulursun.

Steam'deki oyunları ise Steam önüme getirdikçe kullanıcı yorumları ile birlikte değerlendiriyorum ama İngilizce lazım.