Oyunları (D)'ye Kurmak

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Oyunları veya programları D'ye kurabilir miyim ? Bir sorun çıkar mı ?Çünkü (C)'deki disk boyutum 75gb , (D)'deki disk boyutum 202gb.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Hiçbir sorun olmaz istersen c ye kurup sonra d ye taşıyabilirsin yada direkt d ye kurabilirsin hiçbir sıkıntı yok...

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Kurabilirsin. Format hariç sorun olmaz. Formatta da şöyle bir durum var, sadece C'yi formatlarsan D'dekiler haliyle kalıyor ama regedit kayıtları, farklı yerlere kopyalanan dosyaları vb. sebebiyle format sonrası D'de kalan bazı programlar çalışmayabilir. O yüzden her format sonrası belki aynı programları D'ye tekrar tekrar kurman gerekebilir. Buna oyunlar da dahil.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Kurabilirsin. Format hariç sorun olmaz. Formatta da şöyle bir durum var, sadece C'yi formatlarsan D'dekiler haliyle kalıyor ama regedit kayıtları, farklı yerlere kopyalanan dosyaları vb. sebebiyle format sonrası D'de kalan bazı programlar çalışmayabilir. O yüzden her format sonrası belki aynı programları D'ye tekrar tekrar kurman gerekebilir. Buna oyunlar da dahil.
sıkıntı yok daha yeni formatladım zaten :) programlarıda yeniden yüklerim bir şey olmaz :P