Oyunlarda Sorun Yaşıyorum Yardım Lüfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pozix123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pozix123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
    • bir haftadır oyunlarda sorun yaşıyorum. özellikle sniper ghost warrior 2 de çok oluyor. ilerlerken w basıyorum bıraktığım zaman durmuyor 5-6 saniye. dursun diye s ye basıp çekiyorum geri geri gitmeye devam ediyor 5-6 saniye. hiç kasma yok oyunda 40 fps nin üstünde fps alıyorum sürekli. assassin creed 3 te de çok az oluyor w ye basıp çekince elimi bikaç adım daha atıp duruyor. eski pc de oynadığım combat arms da bile çok az oluyor özellikle yerden silah alırken e ye bastığımda tek seferde almıyor bikaç kere almam gerekiyor. sebebini bilen var mı acaba. sistem özelliklerim intel core i7 -3632QM cpu @ 2.20 ghz 32 gb ram 4 gb nvidia geforce gt 730 m 128 bit. oyunlarda kasma hiç olmuyor sadece bu anlattığım sorunları yaşıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Klavye kablosuz mu ?

pozix123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır klavye pc nin kendi klavyesi

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
klavye ölmüş gibimw geliyor,başka bir bilgisayara bağlayıp deneyin bu olayı

pozix123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normal kullanımda klavyede problem yok sadece oyunlarda bu sorunu yaşıyordum. harici klavye taktım hiçbir problemkalmadı sadece oyunlarda harici klavye kullanıyorum. bu sorunu yaşayan arkadaşlar olursa klavye takıp denesinler benimki düzeldi sağolun