Oyunlarda kalite düşüklüğü

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar eskiden oyunlarda mafia 1 veya gta san andreas vb oyunlar vardı kaliteli şimdi hep grafik çöpü veya india denilen çöplük oyunlar var ps4 ve pc var ama kaç aydır açmıyorum hatta motorsiklet alıp bırakıcam artık oyunları çünkü bence oyunlar bitti mafia 3 baktım o serininde içine etmişler sizce neden eskisi gibi yapamıyorlar konumu bulamıorlar yoksa millet enai markamız var kötüde yapsak alırlarmı enai gibi diorlar merak ediorum yani son oyunları görüorumda nerde eski ps1 oyun fighting force gibi oyunlar nerde bu çöp oyunlardaki nonoş tipli. Yönettiğimiz adamlar tek oyunda deil şimdi herşeği paraya döktüler nefes almayada para isterlerse şaşmayın yakında..

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oyunlarin cogu artik sadece grafikten ibaret. Eskisi gibi hikayeye, seslere, karakterlere ve genel olarak oyunun atmosferine önem veren yapimcilar kalmadi.

Eskiden oyunlarin icine sevgi katarlardi (öyle derler), simdi ise oyunu önümüze atip gidiyorlar.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Diğer oyun şirketleri de, yavaş yavaş EA isimli mendabur şirkete benzemeye başlıyorlar.
İstedikleri tek şey: PARA. DAHA ÇOK PARA. ÇOK DAHA FAZLA PARA.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer bir oyun sevilirse veya tutulursa ondan sonraki oyun genelde daha kötü oluyor. Bu belkide ilk oyunun çıtayı yükselmesi ve 2. oyununda bu beklentiyi karşılayamamasından dolayı bize böyle geliyordur.

Bkz; Trine 2 > Trine 3

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Oyun şirketleri için tek önemli olan şey artık para. Ve bu paralar verilmeye devam edildikçe bu durum devam edecek.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Oyunlarin cogu artik sadece grafikten ibaret. Eskisi gibi hikayeye, seslere, karakterlere ve genel olarak oyunun atmosferine önem veren yapimcilar kalmadi.

Eskiden oyunlarin icine sevgi katarlardi (öyle derler), simdi ise oyunu önümüze atip gidiyorlar.

+1 katılıyorum

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Serisi bozulmayan bi half life kaldı bana göre gta ise bozuldu çünkü hem 3 ana karakter geldi hemde fps geldi frankling ve nonoş trevor yerine sadece michaels kullanılsaydı ana karakter olarak daha iyi olurdu mafia gta çakması çıktı diyer yeni çıkanlarda zaten çöp paranın itliği oyunu yapıp tutarsa para kazanırız taktiği zaten bide yok oculus rift yok psde morpheus diye milleti ice enai belliolar.

Manwe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle oyunlar artık sadece grafik.En çok bozulan seri ise Assassin's Creed bana göre.Unity tam bir fiyaskoydu oyun sadece grafik başka birşey yok.Umarım Syndicate'de düzeltirler durumu ama pek sanmıyorum.