Oyunlarda aşırı derecede kasma yaşıyorum.

berkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Konu başlığında olduğu gibi oyunlarda aşırı derecede kasıyor. Bütün oyunlarda önceden aynı bilgisayarda oynadığım oyunları şimdi aşırı derecede kasılmayla oynuyorum.

İşletim Sistemim Windows 7 Ultimate

İnter Core 2 CPU 2.40GHZ (4 GPUs)
Ekran kartı : Nvidia GeForce 9500GT
Dirext güncel

Crysis 2 çıktığında kasma olmadan oynamıştım ve şimdi can sıkıntısından yine oynıyım dedim ve çok kasıldı low ayarlarda Dead Space 2 ve Dead Space 3 tede baya kasma var ama masaüstünde hiç kasma olmuyor bunun nedeni nedir bilgisayarı yeni temizledim acil yardım !!!:crying::crying::crying::crying::hammer::hammer::hammer::hammer::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Format attıysan unuttuğun pek çok driver vardır muhakkak. Ekran kartı ile alakalı, codecler belki vs vs . İşletim sistemini değiştirdiysen belki o zorluyordur

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Hiç bi parça değişik değil ekran kartı değişik diyosun, o yüzden kasıyodur muhtemelen, kaldırmadığı için.

kara01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorununa cevap olurmu bilmem ama bir arkadaşım benzer bir sorun yaşamıştı 2 yıl oldu..
sorun antivirüs programını kurduktan sonra başlamıştı..
antivirüs programını yeni yüklediysen bundan kaynaklanıyor alabilir..

recepkng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyunun çözünürlük ayarlarını kontrol ettin mi ? ekran kartının win7 otomatik kurduysa driveri güncel olmayabilir. Güncel driverini bulup kurmayı dene.

icakir86

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pc yi tekrar formatla sonra bütün güncel driverları kur pc temizken oyunlardan birini dene yine kasıyosa fanların çalıştığından emin ol işlemcinin ısısını kontrol et.