Oyunlara Dizüstüyle Hükmedin - Toshiba Qosmio X305-Q708

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Toshiba, Qosmio X305-Q708 adlı ürünüyle, dizüstü bilgisayarda oyun nasıl oynanır, herkese gösteriyor. Üç grafik işlemcisinin bir arada ne işi var?

Toshiba'nın en yeni taşınabilir eğlence platformu Qosmio X305-Q708, üzerinde gerektiğinde daha elektrik yakılmasını sağlayan GeForce 9400M tümleşik grafik işlemcisini ve performans için bir araya getirilen iki tane GeForce 9800M GTX ekran kartı barındırıyor. SLI desteğini sunan GeForce 9400M yongası aynı zamanda Intel'in en yeni işlemcilerine ve DDR3 belleğe de izin veriyor.

En Hızlı Mobil İşlemci

Toshiba, bu kadar abartılı grafik donanımını bir de işlemciyle şenlendiriyor. Intel Core 2 Extreme QX9300 isimli en hızlı ve hız aşırtmaya müsait olan 2,56 Ghz'lik işlemci de bu bilgisayarın içinde. Ayrıca 4 GB DDR3 bellek de performansa performans katıyor.
qosmio_heyvanlargibi.jpg
Üründe katı depolama yanında bir de depo görevi için mekanik sabit disk tercih edilmiş. 128 GB katı depolama alanının yanında bir de 320 GB'lık sabit disk mevcut. Ürünün tüm özelliklerini görmek için tıklayın. Bu devin yurt dışındaki fiyatı 4000 doların üzerinde.

Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Ben manyağım param olsa alırım :D

DogukanDogu84

Profesör
Reaksiyon puanı
9
buna bu kadar vermek enayilik, kerizlik başka bir şey değil.Git masaüstü al. :)

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
vay bea adamlar yapıyo:)) masaüstü kavramı ağır ağır bitiyo yaabelkim 4-5 sene sonra öle bişi olmuycak,

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
hiçbir zaman masaüstündeki oyun performansı dizüstünde olmaz. ne kadar özellik koyarlarsa koysunlar. masaüstünde bile soğutma için neler yapılıyo ki dizüstünde bu çok çok zor.o yüzden sırf oyun için dizüstü almak, o parayı çöpe atmakla eşdeğer bence.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
getirsinler 4000ytl yi ne masaüstü toplanır ya
en başta 6gb ram,2 tane 4870 x2 gibi

serbay67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o paraya masaüstü alsan NASA'yla yarışırısın hatta simge durumunda crysis, gta IV falanda oynarsın :D o ne ya

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
O kadar parayla ben masaüstüme bir şaheser kondururum... Dizüstüne bu kadar para vermek çok yersiz olur...

Ayrıca kaç kg olduğunu göremedim... Ama şöyle bir tahmin yürütürsek bu cihaz rahat 3 Kg üzerindedir...

dark_phoenix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dizüstünde oyun oynamanın ayrı bir keyif olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bende toshiba satego x200 var, altına düz birşey koyduğunuz sürece herşeyi masaüstünü aratmyor. Ve ben çok gezen biriyim bu yüzden bilgisayarımı sürekli yanımda götürmem gerekiyor. Hazır bilgisayarım yanımdayken neden oyunlarımda yanımda olmasın??

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
ürün 4.1 kg
ekran Full HD değil
BD yok
zaten Toshiba Qosmio nun elle tutulur ucuzu yok. Üst gelir seviyesine hitap ediyor.
Ben Allienware tercih ederdim.