Maalesef hiç denemedim ama genelde böyle kişiler oyun yerine hesap satar ve hesabı birden fazla kişi kullanabilir.Gerçekten aynı soruyu bende soruyorum. Güvenli mi? Güvenli ise doğum günü hediyesi olarak oyun isteyeceğim. 700TL oyunu 40 TL'ye veriyorlar. @Elvin Lara @nixc0r @Leon Dayı arkadaşlar cevaplar mısınız?
Özelden verir misin?Gerek yok heyecana. Reklam olmasın diye site ismi vermeyeyim. Kısa araştırma ile sitelerin güvenilir olup olmadığı anlaşılabilir.
Veremem maalesef. Her şekilde reklam/spam yasak. Ayrıca sitede sorun yaşanmaz normalde ama şansa sende sıkıntı çıkar ise ben suçlu olurum.Özelden verir misin?
Merhaba,Gerçekten aynı soruyu bende soruyorum. Güvenli mi? Güvenli ise doğum günü hediyesi olarak oyun isteyeceğim. 700TL oyunu 40 TL'ye veriyorlar. @Elvin Lara @nixc0r @Leon Dayı arkadaşlar cevaplar mısınız?
Bak dostum böyle sistemler yerine gamepass kullanman daha güvenli ve iyi olacaktır neredeyse aynı paraya koca bir kütüphane ?Özelden verir misin?
Bunun aynısını Technopat'ta da demişsiniz fakat nafile. Bir iki kişi yalan atar fakat bu kadarı da fazla yani. O zaman bize bir kanıt videosu atın.Öncelikler bütün form üyelerine iyi günler dilerim. Sitemiz hakkında bazı olumsuz yorumlar yapılmış. Ancak söz konusu dolandırıcılık ile alakalı lütfen kanıt yükleyebilirmisiniz, Oyunfly.com olarak faaliyette olduğumuz süre boyunca hiçbir üyemizi mağdur etmemişizdir.
Satışı yapılan bütün ürünler firmamızın hesaplarına kayıtlıdır. Araştırma yapılmadan firmamız hakkında ithamda bulunmanız bizleri gercekten derinden üzmüştür.
Binlerce müşterimiz içerisinde bütün müşterilerimize anlık destekler sunulmuş ve destek ekiplerimiz sayesinde sadece hesap satışı değil sonrasında da kurulum desteği verilmiştir.
Değerli forum yöneticisi @Elvin Lara @nixc0r @Leon Dayı lütfen konuda belirtilen ve firmamıza karşı yapılan açıklamaların doğruluğunu araştırarak bizlere bu konu altından kamuoyuna açık şekilde kanıtlarınızı paylaşmanızı sizlerden rica ve talep ederiz.
Site adresimiz: www.oyunfly.com
Whatsappdestek hattımız: +90850 308 7480
Ve @nixc0r @Elvin Lara ve @Leon Dayı yönetici değil.Değerli forum yöneticisi @Elvin Lara @nixc0r @Leon Dayı lütfen konuda belirtilen ve firmamıza karşı yapılan açıklamaların doğruluğunu araştırarak bizlere bu konu altından kamuoyuna açık şekilde kanıtlarınızı paylaşmanızı sizlerden rica ve talep ederiz.
Yani biri oyunu satın aldığı zaman hesaba eklenme videosunu. Gerçek mi değil mi diye. Çünkü video atarsanız gerçekse sizden alışveriş yapacağım muhtemelen.Ayrıca kanıt videosu olarak istenilen şey nedir?
Efendim genel olarak bizim firmamız gibi hesap satan firmaların hesapları kendilerine ait olmadığı ve rus sitelerinden aldıkları için kanıt videosu istiyorlar çünkü hesaplarına ve müşterilerine güvenmiyorlar. Biz satışını yaptığımız bütün hesaplar oyunfly.com adına alınmış mailler üzerine kurulu ve bütün erişim yetkisi bizlerde olduğu için müşterilerimizi bu konuda şartlandırmıyoruz.Yani biri oyunu satın aldığı zaman hesaba eklenme videosunu. Gerçek mi değil mi diye. Çünkü video atarsanız gerçekse sizden alışveriş yapacağım muhtemelen.
Yani siz kod yerine hesap mı veriyorsunuz? Doğru mu anladım?Efendim genel olarak bizim firmamız gibi hesap satan firmaların hesapları kendilerine ait olmadığı ve rus sitelerinden aldıkları için kanıt videosu istiyorlar çünkü hesaplarına ve müşterilerine güvenmiyorlar. Biz satışını yaptığımız bütün hesaplar oyunfly.com adına alınmış mailler üzerine kurulu ve bütün erişim yetkisi bizlerde olduğu için müşterilerimizi bu konuda şartlandırmıyoruz.
Ayrıca video istemek müşteri memnuniyetini olumsuz etkileyeceği için bizim bu konuda talebimiz hiç olmadı ve olmayacaktır.
Peki bir Steam hesabı birden fazla kişiye veriliyor mu?Evet efendim sitemizdeki ürünlerin çoğunluğu paylaşımlı hesaptır. Ve fiyatının uygun olmasının nedeni özünde budur. ( Bazı firmalar şu şekilde açıklamalar yapıyorlar, kullanılmayan hesapları toptan alıyoruz ve kar etmeden satıyoruz gibi, bu tamamen kelime oyunudur)
Bu konuda ilk mesajımızda halihazırda belirtiyoruz efendim.
Utanmadan fake hesap açmışsınızÖncelikler bütün form üyelerine iyi günler dilerim. Sitemiz hakkında bazı olumsuz yorumlar yapılmış. Ancak söz konusu dolandırıcılık ile alakalı lütfen kanıt yükleyebilirmisiniz, Oyunfly.com olarak faaliyette olduğumuz süre boyunca hiçbir üyemizi mağdur etmemişizdir.
Satışı yapılan bütün ürünler firmamızın hesaplarına kayıtlıdır. Araştırma yapılmadan firmamız hakkında ithamda bulunmanız bizleri gercekten derinden üzmüştür.
Binlerce müşterimiz içerisinde bütün müşterilerimize anlık destekler sunulmuş ve destek ekiplerimiz sayesinde sadece hesap satışı değil sonrasında da kurulum desteği verilmiştir.
Değerli forum yöneticisi @Elvin Lara @nixc0r @Leon Dayı lütfen konuda belirtilen ve firmamıza karşı yapılan açıklamaların doğruluğunu araştırarak bizlere bu konu altından kamuoyuna açık şekilde kanıtlarınızı paylaşmanızı sizlerden rica ve talep ederiz.
Site adresimiz: www.oyunfly.com
Whatsappdestek hattımız: +90850 308 7480
Oyundan oyuna değişiyor efendim bazı oyunlar belli kişi sayısına ulaştığında yeni bilgisayar girişine izin vermez. Bazı oyunlarda bu sınır yoktur, ancak genel olarak ilk yükleme sonrası oyun offline moda alınır ve sorunsuz kullanılabilir.Peki bir Steam hesabı birden fazla kişiye veriliyor mu?
Fake hesap değil efendim siteye ilk kez üye olduk ve firmamız hakkındaki soruları yanıtlıyoruz. Gerekli doğrulamalar da birazdan yapılacaktır.Utanmadan fake hesap açmışsınız![]()
Madem resmi doğrulama simgesi almadığınız sürece inanmam.Fake hesap değil efendim siteye ilk kez üye olduk ve firmamız hakkındaki soruları yanıtlıyoruz. Gerekli doğrulamalar da birazdan yapılacaktır.
Gerekli olan başvurular yapılacaktır, efendim bu konudaki uyarınız için teşekkür ederiz.Madem resmi doğrulama simgesi almadığınız sürece inanmam.
Ben resmi doğrulama olsa bile inanmam. @nixc0r 'un dediği gibi 30TL'ye alırım Game Pass'i bakarım keyfime.Madem resmi doğrulama simgesi almadığınız sürece inanmam.
@Elvin Lara @bud Gereken yapılsın resmi hesap gibi davranıyor ama fake.Gerekli olan başvurular yapılacaktır, efendim bu konudaki uyarınız için teşekkür ederiz.
İletişim hesabı o, karşı forumda da var.@Elvin Lara @bud Gereken yapılsın resmi hesap gibi davranıyor ama fake.
Siz değil miydiniz "Reklam/Spam" yasak diye. E bu @oyunfly'in yazdığı neye giriyor?İletişim hesabı o, karşı forumda da var.
Ben resmi doğrulama olsa bile inanmam. @nixc0r 'un dediği gibi 30TL'ye alırım Game Pass'i bakarım keyfime.
Site üzerinde kimlik doğrulama kısmına ulaşamadık, profil üzerinden herhangi bir link vs. yok, Bir hesabın yeni açılması sahte olduğu anlamına gelmesi veya bu şekilde algılanması üzücü...@Elvin Lara @bud Gereken yapılsın resmi hesap gibi davranıyor ama fake.
Herhangi forumda sitemiz adına reklam yapılmamıştır. Sadece müsterilerimizin ve sitemiz hakkında açılan konulara cevap yazılmıştır.Siz değil miydiniz "Reklam/Spam" yasak diye. E bu @oyunfly'in yazdığı neye giriyor?