Soru oyunfly güvenilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demircnt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunflydan ps4 oyunu alacağım bilgisi olan söylebilirmi

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Gerçekten aynı soruyu bende soruyorum. Güvenli mi? Güvenli ise doğum günü hediyesi olarak oyun isteyeceğim. 700TL oyunu 40 TL'ye veriyorlar. @Elvin Lara @nixc0r @Leon Dayı arkadaşlar cevaplar mısınız?
Maalesef hiç denemedim ama genelde böyle kişiler oyun yerine hesap satar ve hesabı birden fazla kişi kullanabilir.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608

oyunfly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Öncelikler bütün form üyelerine iyi günler dilerim. Sitemiz hakkında bazı olumsuz yorumlar yapılmış. Ancak söz konusu dolandırıcılık ile alakalı lütfen kanıt yükleyebilirmisiniz, Oyunfly.com olarak faaliyette olduğumuz süre boyunca hiçbir üyemizi mağdur etmemişizdir.
Satışı yapılan bütün ürünler firmamızın hesaplarına kayıtlıdır. Araştırma yapılmadan firmamız hakkında ithamda bulunmanız bizleri gercekten derinden üzmüştür.
Binlerce müşterimiz içerisinde bütün müşterilerimize anlık destekler sunulmuş ve destek ekiplerimiz sayesinde sadece hesap satışı değil sonrasında da kurulum desteği verilmiştir.
Değerli forum yöneticisi @Elvin Lara @nixc0r @Leon Dayı lütfen konuda belirtilen ve firmamıza karşı yapılan açıklamaların doğruluğunu araştırarak bizlere bu konu altından kamuoyuna açık şekilde kanıtlarınızı paylaşmanızı sizlerden rica ve talep ederiz.

Site adresimiz: www.oyunfly.com
Whatsappdestek hattımız: +90850 308 7480

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Öncelikler bütün form üyelerine iyi günler dilerim. Sitemiz hakkında bazı olumsuz yorumlar yapılmış. Ancak söz konusu dolandırıcılık ile alakalı lütfen kanıt yükleyebilirmisiniz, Oyunfly.com olarak faaliyette olduğumuz süre boyunca hiçbir üyemizi mağdur etmemişizdir.
Satışı yapılan bütün ürünler firmamızın hesaplarına kayıtlıdır. Araştırma yapılmadan firmamız hakkında ithamda bulunmanız bizleri gercekten derinden üzmüştür.
Binlerce müşterimiz içerisinde bütün müşterilerimize anlık destekler sunulmuş ve destek ekiplerimiz sayesinde sadece hesap satışı değil sonrasında da kurulum desteği verilmiştir.
Değerli forum yöneticisi @Elvin Lara @nixc0r @Leon Dayı lütfen konuda belirtilen ve firmamıza karşı yapılan açıklamaların doğruluğunu araştırarak bizlere bu konu altından kamuoyuna açık şekilde kanıtlarınızı paylaşmanızı sizlerden rica ve talep ederiz.

Bunun aynısını Technopat'ta da demişsiniz fakat nafile. Bir iki kişi yalan atar fakat bu kadarı da fazla yani. O zaman bize bir kanıt videosu atın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve @nixc0r @Elvin Lara ve @Leon Dayı yönetici değil.

oyunfly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Efendim Tecnopat'a mesaj atan üyenin lütfen üyelik tarihine mesaj tarihine bakınız kendilerine özelden de ulaşmaya çalıştık ancak üye sadece mesajı atmak için üye olmuş ve o mesajı gönderdikten sonra dönüş yapmamıştır. Bu olayı sadece rakip firmanın karalaması olarak değerlendirmek çokta yalnış bir karar olmasa gerek.
Ayrıca kanıt videosu olarak istenilen şey nedir?

oyunfly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Yani biri oyunu satın aldığı zaman hesaba eklenme videosunu. Gerçek mi değil mi diye. Çünkü video atarsanız gerçekse sizden alışveriş yapacağım muhtemelen.
Efendim genel olarak bizim firmamız gibi hesap satan firmaların hesapları kendilerine ait olmadığı ve rus sitelerinden aldıkları için kanıt videosu istiyorlar çünkü hesaplarına ve müşterilerine güvenmiyorlar. Biz satışını yaptığımız bütün hesaplar oyunfly.com adına alınmış mailler üzerine kurulu ve bütün erişim yetkisi bizlerde olduğu için müşterilerimizi bu konuda şartlandırmıyoruz.
Ayrıca video istemek müşteri memnuniyetini olumsuz etkileyeceği için bizim bu konuda talebimiz hiç olmadı ve olmayacaktır.

eren_e

Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Efendim genel olarak bizim firmamız gibi hesap satan firmaların hesapları kendilerine ait olmadığı ve rus sitelerinden aldıkları için kanıt videosu istiyorlar çünkü hesaplarına ve müşterilerine güvenmiyorlar. Biz satışını yaptığımız bütün hesaplar oyunfly.com adına alınmış mailler üzerine kurulu ve bütün erişim yetkisi bizlerde olduğu için müşterilerimizi bu konuda şartlandırmıyoruz.
Ayrıca video istemek müşteri memnuniyetini olumsuz etkileyeceği için bizim bu konuda talebimiz hiç olmadı ve olmayacaktır.
Yani siz kod yerine hesap mı veriyorsunuz? Doğru mu anladım?

oyunfly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Evet efendim sitemizdeki ürünlerin çoğunluğu paylaşımlı hesaptır. Ve fiyatının uygun olmasının nedeni özünde budur. ( Bazı firmalar şu şekilde açıklamalar yapıyorlar, kullanılmayan hesapları toptan alıyoruz ve kar etmeden satıyoruz gibi, bu tamamen kelime oyunudur)
Bu konuda ilk mesajımızda halihazırda belirtiyoruz efendim.

eren_e

Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Evet efendim sitemizdeki ürünlerin çoğunluğu paylaşımlı hesaptır. Ve fiyatının uygun olmasının nedeni özünde budur. ( Bazı firmalar şu şekilde açıklamalar yapıyorlar, kullanılmayan hesapları toptan alıyoruz ve kar etmeden satıyoruz gibi, bu tamamen kelime oyunudur)
Bu konuda ilk mesajımızda halihazırda belirtiyoruz efendim.
Peki bir Steam hesabı birden fazla kişiye veriliyor mu?

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608

Utanmadan fake hesap açmışsınız :tearsofjoy:

oyunfly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Peki bir Steam hesabı birden fazla kişiye veriliyor mu?
Oyundan oyuna değişiyor efendim bazı oyunlar belli kişi sayısına ulaştığında yeni bilgisayar girişine izin vermez. Bazı oyunlarda bu sınır yoktur, ancak genel olarak ilk yükleme sonrası oyun offline moda alınır ve sorunsuz kullanılabilir.
Hesap satın almanın en büyük avantajı warez veya crackli oyunları bilgisayarınıza kurarak oluşacak zaralardan korunmak ve hikaye modu önemli oyunlara binlerce lira vermek yerine uygun fiyata oyuna sahip olmak avantajlıdır.

Utanmadan fake hesap açmışsınız :tearsofjoy:
Fake hesap değil efendim siteye ilk kez üye olduk ve firmamız hakkındaki soruları yanıtlıyoruz. Gerekli doğrulamalar da birazdan yapılacaktır.

oyunfly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Ben resmi doğrulama olsa bile inanmam. @nixc0r 'un dediği gibi 30TL'ye alırım Game Pass'i bakarım keyfime.

@Elvin Lara @bud Gereken yapılsın resmi hesap gibi davranıyor ama fake.
Site üzerinde kimlik doğrulama kısmına ulaşamadık, profil üzerinden herhangi bir link vs. yok, Bir hesabın yeni açılması sahte olduğu anlamına gelmesi veya bu şekilde algılanması üzücü...

Siz değil miydiniz "Reklam/Spam" yasak diye. E bu @oyunfly'in yazdığı neye giriyor?
Herhangi forumda sitemiz adına reklam yapılmamıştır. Sadece müsterilerimizin ve sitemiz hakkında açılan konulara cevap yazılmıştır.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Oyunları hesap olarak teslim eden, online olarak oynanması mümkün olmadığı yazan bir alışveris sitesisiniz. Satışını yaptığınız ürün/hesapların illegal olarak elde edilmiş olması muhtemel.Forum için, ShiftDelete Forum uygun gördüğü kurumlara temsilci hesabı vermektedir eğer bu yönde bir isteğiniz var ise @Developer ile özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz ama dediğim gibi yöntemlerle satış yaptığınız için temsilci hesabı alabileceğinizi sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...